Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Szegeden
  • Tudják, hogy mit vacsorázik az oroszlán és hogyan alszik a fóka? Most meglesheti a Vadasparkban
Szegeden 2020. augusztus 19. 10:03

Tudják, hogy mit vacsorázik az oroszlán és hogyan alszik a fóka? Most meglesheti a Vadasparkban

Hosszabbított nyitva tartással várja augusztus 28-án, pénteken a látogatóit a Szegedi Vadaspark az Állatkertek Éjszakáján. A megszokott programoktól eltérően most egy kellemes esti sétára várják az érdeklődőket, azonban érdemes résen lenni, mert az állatkert területén több állat is nyilvánosan fogyasztja el esti lakomáját.

Hirdetés

A vírushelyzet miatt átalakultak a Szegedi Vadaspark erre az évre tervezett programjai. Többek között az augusztus 28-i állatkertek éjszakája is. A rendelkezéseket betartva az intézmény vezetése úgy döntött, hogy az állatkert este is nyitva tart, így a látogatók megnézhetik, hogyan alszanak a majmok és a fókák, vagy mit csinál este a tigris és a rozsomák.

Az este folyamán érdemes nyitott szemmel járni, hiszen több állatot is nyilvánosan etetik meg gondozóik, azt viszont egyelőre nem árulták a el szervezők, hogy melyikeket. A látogatóknak az lesz a feladata, hogy megtalálják 19 órától 21 óráig a vacsorázó állatokat.

Emellett felnőtteknek és gyerekeknek szóló totóval is készülnek a szervezők, a szerencsés nyertesek pedig állatos ajándékokkal gazdagodhatnak.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: állatkertek éjszakája Szegedi Vadaspark
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés