Hirdetés
Hirdetés
Kék hírek 2020. augusztus 18. 15:30 Forrás: police.hu

Kerékpáros gázolt gyalogost a járdán, szemtanúkat keresnek a rendőrök

A múlt hét közepén a Mars tér környékén egy kerékpáros elgázolt egy gyalogost a járdán. Az ütközésben a gyalogos megsérül. A rendőrség most az eset szemtanúit keresi.

Hirdetés

A rendőrség nyomozást folytat közúti baleset gondatlan okozása vétségének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint egy kerékpáros 2020. augusztus 12-én, valamivel 7 óra előtt Szegeden, a Mars tér felől, a Kálvária sugárút irányába haladt a járdán biciklijével, amikor egy gyalogos lépett elé. Az ütközést már nem tudták elkerülni, amelynek következtében a gyalogos elesett, és nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

A rendőrség azon szemtanúk jelentkezését várja, akik a fenti eseményt látták, esetleg arról felvételt készítettek, valamint érdemleges információval rendelkeznek a balesettel kapcsolatosan.

A szemtanú jelentkezhet a Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán személyesen (6721 Szeged, Párizsi krt. 16-22. I. emelet), bejelentés tehető a 06-62-562-400-as telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: baleset gázolás gyalogos kerékpáros rendőrség szemtanú
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés