Hirdetés
Hirdetés
Túl a városon 2020. augusztus 16. 15:44

Mészáros Lőrinc: sikeres vagyok, de azért sokat kell tenni, hogy sikeres legyen az ember

Megfejtette a sikere titkát Orbán Viktor felcsúti barátja, aki tíz év alatt mintegy 300-400 milliárd forinttal gyarapította vagyonát.

Hirdetés
Hirdetés

„Ugyanolyan polgár vagyok, ugyanolyan ember vagyok, mint bárki más, azt gondolom. Az más kérdés, hogy jó érzés, ha az ember sikeres, és jól mennek a dolgai, de azt gondolom, hogy ez kevés” – mondta Mészáros Lőrinc a Mészáros Alapítvány támogatott fiataljainak.

Magyarország leggazdagabb embere, aki ugyanolyan polgár, mint mi, csak százmilliárdos vagyon szedett össze zömében állam megbízásokkal, a Vál-völgyi fiatalok támogatása kapcsán beszélt diákoknak az alapítvány éves konferenciáján.

A Pesti Srácok anyagából kiderül, hogy a 10 éve még néhány milliós profitot termelő vállalkozó, Mészáros Lőrinc szerint elsősorban a munka vezet a sikerhez, de lesznek akadályok és sikertelenségek.

„Az igazi, amikor eléritek a legnagyobb sikert az életetekben. Azt nehéz megfogalmazni, hogy mi a legnagyobb siker az életetekben. A munkátok, a családotok...” – mondta Mészáros.

Elmesélte, hogy ő nem fogadott el minden tanácsot az idősebbektől, inkább csak meghallgatta őket, és ritkán alkalmazta azt, amit kapott tőlük.

Szerinte vannak, akik a bátortalanságuk miatt nem tudnak sikert elérni az életben. Szerinte a bátorság mellett vakmerőnek, szerencsés kell lenni, és „hát nem rossz, ha az életében összejön egy olyan társ, akivel az akadályokat tudja venni”. Mészáros Lőrinc nem mondott nevet, hogy kit ért „társ” alatt.

A Mészáros Alapítvány 244 Vál-völgyi fiatalt támogat 30 évnél fiatalabbakat, köztük van olyan, aki a Külügyminisztériumban szeretnének elhelyezkedni.

Mészáros Lőrinc tanítását 4 perc 20 másodperctől lehet megnézni:

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Mészáros Lőrinc milliárdos

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés