Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Szegeden
  • Gyermeket vár a világklasszis, visszatért a Móra-múzeum, már szervezik a következő SZIN-t: itt a Szeged Podcast második adása!
Szegeden 2020. augusztus 14. 18:40

Gyermeket vár a világklasszis, visszatért a Móra-múzeum, már szervezik a következő SZIN-t: itt a Szeged Podcast második adása!

Márton Anita súlylökő, Hegedűs Anita, a múzeum sajtóreferense, és Kolonics Erika, a SZIN főszervezője voltak a vendégeink. De a 30. Thealter, a hétvégi rakpart, és a Gergő-liget is szóba került.

A múlt héten indult a Szeged.hu vadonatúj podcast-sorozata, aminek egyszerűen csak a Szeged Podcast nevet adtuk, azóta eltelt pontosan egy hét, úgyhogy itt a második adás!

A hetente jelentkező, nagyjából egyórás műsorunk középpontjában Szeged áll, olyan dolgokról beszélgetünk, ami Szegeden érdekes, izgalmas, örömteli, bosszantó, elképesztő, vagy éppen elszomorító.

A műsor házigazdája az ismert rádiós, Gedzo, aki mellett kollégánk, Kovács M. Norbert ül még a mikrofon mögött, velük pedig különböző vendégek beszélgetnek az egyes adásokban.

A második adásba csak nőket hívtunk vendégül, nem direkt, de ha már így alakult, egy cseppet sem bántunk.

Itt a teljes adás:

Szeged Podcast · Szeged Podcast #002 · 2020.08.14.

Beszélgettünk

  • Kolonics Erikával, a SZIN főszervezőjével arról, milyen érzés 11 hónap munka után lefújni egy fesztivált, mit lehet tenni a már megvett jegyekkel és bérletekkel, valamint, hogy mik a terveik jövőre,
  • Márton Anita olimpiai bronzérmes, világbajnoki ezüstérmes, fedett pályás világbajnok magyar súlylökővel arról, hogy a minap bejelentette, gyermeket vár, és hogy ez miként változtatja meg a karrierjét, készül-e a jövő évi olimpiára, és ha igen, hogyan,
  • Hegedűs Anitával, a Móra Ferenc Múzeum sajtóreferensével a ma újranyitó, felújított múzeumról, és arról, milyen volt megélni belülről a bezárást, a másfél éves felújítást, hogyan és mivel bővült a múzeum, mivel készülnek mostanában.

Ezen kívül a második adásban szóba került még röviden 

Hallgassa, aki úgy érzi!

kmn

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: 4-es villamos alternatív színház bérlet felújítás fesztivál Gedzo Huszár Mátyás rakpart jegy kertmozi Kolonics Erika koronavírus közlekedés Külvárosi Mozi Piknik liget Márton Anita megnyitó Móra Ferenc Múzeum mozi nyár olimpia podcast programajánló rakpart súlylökés Szeged főutcája a Tisza Szeged Podcast Szegedi Ifjúsági Napok Szegedi Kortárs Balett Szegedi Szimfonikus Zenekar SZIN 2020 színház Thealter villamos

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés