Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Művház
  • Az idei SZIN elmarad, te viszont jegyet vagy bérletet vettél rá? Itt van, hogy mit tudsz tenni vele!
Művház 2020. augusztus 13. 11:43

Az idei SZIN elmarad, te viszont jegyet vagy bérletet vettél rá? Itt van, hogy mit tudsz tenni vele!

A tervek szerint 2021-ben a SZIN augusztus 25-28 között zárja majd a nyári fesztiválévadot.

Hirdetés

A zenés, táncos tömegrendezvényeket betiltó kormányrendelet értelmében, más fesztiválokhoz hasonlóan, idén elmarad a legnagyobb múltú hazai fesztivál, a Szegedi Ifjúsági Napok. Csütörtöki közleményük szerint a szervezők már a jövőt tervezik, és már ki is tűzték a következő fesztivál időpontját: a terveik szerint 2021-ben augusztus 25-28 között zárja majd a SZIN a nyári fesztiválévadot.

A közlemény szerint a SZIN szervezői az idei elővételes jegyekkel kapcsolatosan három választási lehetőséget biztosítanak, és arra kérik a jegytulajdonosokat, hogy a SZIN weboldalán közzétett online nyilatkozat kitöltésével szeptember 30-ig nyilatkozzanak, hogy melyik lehetőséget választják.

„Mindenképpen csak az online nyilatkozatot tudjuk elfogadni, ezért arra kérjük a SZIN-ezőket, hogy ezen a fórumon közöljék szándékukat”

– mondta Kolonics Erika főszervező.

Akik megtehetik és szeretnének segíteni, hogy jövőre minél jobb fesztivál várja a látogatókat, azokat arra kérik, hogy a már megváltott jegy összegével támogassák a SZIN-t.  A második opció arra ad lehetőséget, hogy az idénre megváltott jegyet a jövő évre vigye át, aki mindenképpen ki akar jönni a 2021-es fesztiválra. És harmadikként természetesen arra is van lehetőség, hogy a megváltott jegyeket visszaváltsák. Ez utóbbit azonban csak banki átutalással tudja teljesíteni a SZIN-t szervező Szegedi Rendezvény- és Médiaközpont Nonprofit Kft.

„Személyes visszaváltásra és a jegyek árának készpénzes visszatérítésére sajnos nincs lehetőségünk”

– tette hozzá a főszervező, aki felhívja a figyelmet arra is, hogy a nyilatkozat kitöltése során mindenki kellő alapossággal és figyelemmel járjon el.

„Kérünk mindenkit, hogy még a beküldés előtt ellenőrizzék, hogy minden adatot megadtak-e, azok helyesek és a nyilatkozat valóban a tényleges szándékot tükrözi, mert utólagos módosításra sajnos nincs lehetőség”

– nyilatkozta a főszervező.

Felmerülő kérdésekkel kapcsolatban készséggel állnak rendelkezésre a helpdesk@szin.org e-mail címen és a 62/423-638-as telefonszámon a Szegedi IH Rendezvényközpont nyitvatartási idejében.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!


Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés