Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Művház
  • Kapás Ferenc a Szegedért Alapítvány második titkára: Bódi György alapítót harmincegy év után saját kérésére mentették föl
Művház 2020. augusztus 11. 11:57

Kapás Ferenc a Szegedért Alapítvány második titkára: Bódi György alapítót harmincegy év után saját kérésére mentették föl


Hirdetés

A Szegedért Alapítvány közleménye szerint

„a Szegedért Alapítvány alapítói helyt adva személyes kérésének felmentették dr. Bódi Györgyöt az alapítványi titkári feladatok végzése alól. Dr. Bódi György az alapítvány megalakulása (1989. július 4.) óta volt az alapítvány titkára, tevékenységével nagyban hozzájárult a szervezet elismertségéhez, a Szegedért Alapítvány eredményeihez, és Ő maga a hazai civil nonprofit szféra elismert képviselőjévé vált. Kezdeményezője és részese volt a Nemzeti Civil Alapprogramról (NCA) és a közérdekű önkéntes tevékenységről szóló törvények megalkotásának, és az úgynevezett 1%-os törvény továbbfejlesztésének. Munkásságát Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzata 2015-ben Pro Urbe díjjal ismerte el.

Az alapítók továbbra is számítanak tapasztalataira az Ügyvezető Kuratórium tagjaként. Ugyancsak lemondott ügyvezető kuratóriumi tagságáról Tajti Péter, az Égáz Dégáz Földgázelosztó Zrt. nyugalmazott vezérigazgatója aki hosszú éveken át volt az alapítvány támogatója és képviselője és ezzel a lépésével tette lehetővé, hogy a volt titkár a 15 tagú testület tagja maradhasson.

Az alapítók a Szegedért Alapítvány titkárává és az Ügyvezető Kuratórium tagjává Kapás Ferencet nevezték ki. A titkár mellett az alapítvány képviseletét Csonka Péter, a Zoll Platz Kft. ügyvezető igazgatója, az Ügyvezető Kuratórium tagja jogosult ellátni.”

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Bódi György Szegedért Alapítvány Kapás Ferenc
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés