• Kezdőlap
  • Hírek
  • Ziccer
  • Megvan az első pont a Fórumban: lehetett volna három, de ki is kaphatott volna a püspöki csapat – Szeged-Csanád Grosics Akadémia–Szentlőrinc 1–1 (0–1)
Ziccer 2020. augusztus 9. 20:53

Megvan az első pont a Fórumban: lehetett volna három, de ki is kaphatott volna a püspöki csapat – Szeged-Csanád Grosics Akadémia–Szentlőrinc 1–1 (0–1)

Munkás iksz volt, különösen azután, hogy az első félidő végét elidétlenkedték Dobosék.

Szeged-Csanád Grosics Akadémia–Szentlőrinc 1–1 (0–1)
Merkantil Bank Liga NB II. 3. forduló, Szeged, Szent Gellért Fórum. Vezette: Oláh Gábor, asszisztensek: Tőkés Róbert, Sinkovicz Dániel.
Szeged-Csanád Grosics Akadémia: Takács J. – Kárász, Pejović, Deák, Bitó, Jovanović, Simon (Oláh, 58.), Dobos, Grumić (Germán, a szünetben), Varga (Gajdos, 74.), Takács T. Vezetőedző: Dobos Barna.
Szentlőrinc: Slakta – Molnár R., Havas, Dulló, Nagy, Hleba, Kovács (Kondor, 61.), Harsányi (Vajda, 64.), Kapronczai (Törőcsik, 80.), Sili, Fröchlich. Vezetőedző: Marian Sluka.
Gól: Takács T. (52.), illetve Fröchlich (43.).
Sárga lap: Grumić (20.), Havas (39.), Harsányi (57.), Kárász (77.).

A lényeg

  • Már egy kicsit mindenki a szünetet várta, amikor a 43. percben Fröchlich a tizenhatos vonaláról belépett a büntetőterületre, jó tíz méterről a rövid sarokra lőtt Takács János pedig egy kicsit bevédi, 0–1.
  • Megnyomta a második félidő elejét a püspöki csapat: az 52. percben Takács Tamás küzdött a védőjével, ki tudott szabadulni, és tizenhét-tizennyolc méterről a bal alsóba lőtt, szép egyéni teljesítmény volt, 1–1.
  • Gajdosnak öt perc kellett egy kapufához: a 79. percben kapásból lő, nincs szerencséje, kifelé jön a labda a jobb oldali kapufáról.

A második félidei teljesítmény több, mint reményt keltő, de három pontot csak akkor fog szerezni Dobos Barna együttese, ha legalább eggyel több gólt lő ellenfeleinél. Ez most még nem megy.

Egy hét múlva Szombathelyre, ahogy rendes tippmixelő mondja, Haladásba megy a csapat.

gszl

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: férfi labdarúgás foci labdarúgás Merkantil Bank Liga NB II Szeged-Csanád Grosics Akadémia Szentlőrinc