Hirdetés
Hirdetés
 • Kezdőlap
 • Hírek
 • Szegeden
 • Fesztiválok, szúnyogok, Csillag tér, MOL-Pick Szeged, Rádió 88, Móra-múzeum, Donatella: itt a vadonatúj Szeged Podcast első adása!
Szegeden 2020. augusztus 7. 20:45

Fesztiválok, szúnyogok, Csillag tér, MOL-Pick Szeged, Rádió 88, Móra-múzeum, Donatella: itt a vadonatúj Szeged Podcast első adása!

Mostantól minden héten megbeszéljük Gedzóval, mi a helyzet Szegeden. Premier.

Hirdetés

Tegnap már beharangoztuk, hogy mától tovább bővül a tartalomkínálatunk: a Mozizgatunk filmes, mozis podcast után elindítjuk vodanatúj podcast-sorozatunkat, aminek egyszerűen csak a Szeged Podcast nevet adtuk. Nem véletlenül.

Egy hetente jelentkező, nagyjából egyórás műsorról van szó, aminek középpontjában Szeged áll, és amiben olyan dolgokról beszélgetünk, ami Szegeden érdekes, izgalmas, örömteli, bosszantó, elképesztő, vagy éppen elszomorító.

A műsor házigazdája az ismert rádiós, Gedzo, aki mellé kollégánk, Kovács M. Norbert ül a mikrofon mögé, velük pedig szerkesztőségünk további tagjai, és a különböző meghívott vendégek beszélgetnek majd az egyes adásokban.

A legelső adásban a többi között szóba került

 • a koronavírus járvány, és a miatta elmaradó fesztiválok, a Deja Vu és a SZIN, a tömegrendezvények létszámkorlátozásainak visszásságai,
 • az elmúlt hetekben az egész országban, így Szegeden is tapasztalható brutális szúnyoghelyzet, elmondjuk mikor irtanak a városban legközelebb, és hogy egyáltalán milyen lehetőségeink vannak a vérszívók ellen.
 • Beszéltünk a Csillag tér felújításáról és az ezzel együtt járó lezárásokról,
 • a MOL-Pick Szeged BL-sorsolásáról,
 • valamint az idén 30 éves Rádió 88 születésnapjáról, ami most szombaton lesz a Hungiban, és ami kapcsán felhívtuk Nancsa Norbertet, a Rádió 88 ügyvezetőjét.

De röviden beszéltünk az adásban

 • a teljes felújítás után éppen egy hét múlva újranyitó Móra Ferenc Múzeumról,
 • a szombati Külvárosi Mozi Piknikről és a Csinibabáról,
 • valamint Kiszel Tünde kislányáról, Donatellácskáról is, aki valójában már sokkal inkább Donatella, és aki szeptembertől a szegedi egyetemen fog tanulni.

Itt a legelső adás:

Szeged Podcast · Szeged Podcast #001 · 2020.08.07.

És hogy mit akarunk a Szeged Podcasttel?

A Szeged Podcast legfontosabb célja, hogy szórakoztassa és hasznos információkkal lássa el a hallgatóit az aktuális szegedi történésekről, hírekről, eseményekről. Terveink szerint rendszeresen hívunk majd az adásba vendégeket, beszélgetőpartnereket, az aktuális téma, témák képviselőit, szakértőit, érintettjeit, akik segítenek majd jobban megérteni, átbeszélni azokat.

Kultúra, közélet, közlekedés, politika, közérdekű információk, hétköznapi ügyes-bajos dolgok, minden és bármi szóba kerülhet a Szeged Podcastben, ami mostantól minden péntek este jelentkezik a Szeged.hu-n.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: podcast Szeged Podcast Gedzo Bajnokok Ligája buli busz Csillag tér Deja Vu Fesztivál felújítás férfi kézilabda fesztivál forgalmirend-változás forgalomkorlátozás Hungi Hunyadi Donatella járvány kémiai szúnyogirtás kertmozi kézilabda Kiszel Tünde koronavírus közlekedés Külvárosi Mozi Piknik légi szúnyogirtás MOL-Pick Szeged Móra Ferenc Múzeum mozi rádió Rádió 88 Szegedi Ifjúsági Napok Szegedi Tudományegyetem SZIN SZIN 2020 SZTE születésnap szúnyog szúnyogirtás trolibusz útfelújítás
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés