Hirdetés
Hirdetés
Színes 2020. augusztus 7. 14:23

Hogyan ünnepel egy 30 éves? Például úgy, ahogy a Rádió 88!

Szombaton a Hungiban, meg persze a 95,4-en minden a születésnaposokról szól.

Hirdetés

Az év elején még azt gondolták a rádiósok, hogy olyan születésnappal lepik meg hallgatóikat, amit mindenki hosszú ideig emleget majd. Aztán jött a koronavírus-járvány...

Az ünneplés nem marad el, csak másképp lesz, mint ahogy eredetileg tervezték:

„augusztus 8-án, délután 4 órától nyakukba kapják a stúdiót, és a Hungi teraszáról készítik és közvetítik hangban és képben is a szülinapi műsorukat, sőt az utána lévő bulit is, egészen a diszkó zárásáig.”

A délutáni műsor különlegessége, hogy több volt kollégát is meghívtak egy koccintásra, és már negyven felett van azoknak a száma, akik jelezték, hogy biztosan beugranak a Hungi teraszára. A hallgatók, akik elmennek a szülinapra, így nemcsak a jelenlegi műsorvezetőkkel, kollégákkal találkozhatnak, hanem azokkal is, akiket régen ismertek, hallottak, szerettek.

A teraszon nemcsak a műsorkészítést láthatják azok akik eljönnek, hanem kvízjátékokba is részt vehetnek, azonnali nyereményekért.

Óránként egy zenei kvíz lesz hallható, amelybe bekapcsolódhatnak a jelenlévők.

Délután négy órától az Aquapolis Lécciben üzenteket fogadnak és továbbítanak, és beszélgetnek néhány volt kollégával és hallgatóval is.

Este hét órától a Club 88 adásban a DJ-k élőben a teraszon fognak zenélni, egészen tizenegy óráig.

Tizenegy órakor pedig kezdődik a buli, igaz csak korlátok között tudnak csak ünnepelni, hiszen 500 mehet csak be.

A legjobban bulizók, egy dobozos fröccsöt kapnak majd tánc közben, hogy pihenő nélkül tudják végig csapatni az éjszakát. A teraszon és a belső térben a fények is ünnepiek lesznek, és a legszerencsésebbek még a konfettiágyút is használhatják. A leggyorsabb 88 vendég pedig egy shotot fog kapni a bejáratnál. Állandó fesztiválfellépő DJ-k lesznek a fellépők:
– a szegedi Joer Junior,
– a budai Club 88 klub alapítója a Drop the Cheese,
– az örök Rádió 88 rajongó BigBill
– és ha már Rádió 88 szülinap akkor a rádió új ügyvezetője is újra lemezjátszók mögé áll, Nacsa Norbi pörgeti Szeged kedvenc zenéit.

Az esemény Facebook-oldalán ez is olvasható a buliról:

  • Belépő: 1300 Ft | VIP 4000 Ft
  • Korhatár: A buli 18+. A beléptetés meggyorsítása érdekében, kérjük, hogy mindig hozzatok magatokkal valamely fényképes igazolványt, és készítsétek is elő. A Hungi területén 22:00 után 18 év alatti személy, felnőtt kísérővel sem tartózkodhat.
  • Amire nincs szükségetek: szúró-vágó eszköz, tudatmódosító szerek, valamint más kereskedelmi egységben vásárolt alkoholos és alkoholmentes italok behozatala szigorúan tilos.
  • Dress Code: Az elegáns és a hétköznapian elegáns öltözködést javasoljuk a rendezvényre érkezőknek. Ezért, ha a Hungiba jöttök, legyetek szívesek otthon hagyni a melegítőt, a papucsot, és más különféle sportosabb darabot, mert ilyen öltözékekben nem fogunk beengedni benneteket.
  • Ruhatár: Használata kötelező, 200 Ft/ruhadarab. Kérjük a kapott ruhatárjegyeket őrizzétek. Kamerával megfigyelt területet, hogy óvjuk biztonságotokat és értékeiteket. Viszont a klub területén elvesztett, elhagyott értékeitekért, ingóságaitokért felelősséget nem tudunk vállalni.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: buli Hungi programajánló Rádió 88 születésnap
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés