Színes 2020. augusztus 7. 13:55

Kiszel Tünde lányát is felvették a Szegedi Tudományegyetemre

Nagy az öröm Kiszeléknél, mert a naptárfotózásoknak köszönhetően egy ország szeme előtt felnőtt Donatellácskát felvették a szegedi egyetemre.

A modellkedés után, tanulni fog az ország Donatellácskája, aki mára inkább Donatella lett. A 19 éves fiatal SZTE-s hallgató lesz. A Bartók Béla Művészeti Kar előadó-művészet szakán tanul majd klasszikus éneket. 

„Szeptemberben elköltözöm otthonról. Azt hittem, édesanyám nem fog elengedni egyedül, jön majd velem, de nem. Szerencsére van jogosítványom, így amikor csak tudok, hazajövök majd. Annyit kért, vigyázzak magamra, és fókuszáljak a feladataimra. Nagyon támogat abban, hogy a saját lábamra álljak”

– mesélte a BEST magazinnak Kiszel Tünde lánya.

Azt is hozzátette: a tanulás mellett sem akar lemondani a modellkedésről, de szeretne énekelni, biztos megélhetést teremteni, és majd családot alapítani.

A fiatal szépség minden vágya volt korábban, hogy modellkedhessen, de az ügynökség, ahol dolgozott, nem fizette ki a járandóságait – ezt Kiszel Tündétől álltja, a hírt pedig természetesen felkapták a bulvárlapok. A sors már csak ilyen, biztosak vagyunk benne, hogy Donatella nem jár rosszul így sem, hiszen a Szegedi Tudományegyetemen szerzett diplomákkal jól lehet boldogulni.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Hunyadi Donatella Kiszel Tünde Szegedi Tudományegyetem