Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Szegeden
  • Jön a Szeged Podcast a Szeged.hu-n Gedzóval: mostantól minden héten megbeszéljük, hogy mi a helyzet a városban
Szegeden 2020. augusztus 6. 13:40

Jön a Szeged Podcast a Szeged.hu-n Gedzóval: mostantól minden héten megbeszéljük, hogy mi a helyzet a városban

A Mozizgatunk után újabb podcast-sorozattal bővül a Szeged.hu tartalomkínálata, aminek középpontjában maga a város, Szeged áll majd.

Hirdetés

Ahogyan arról már többször is írtunk, az ismert szegedi rádiós, Gedzo mostantól a Szeged.hu csapatát erősíti, ami egész pontosan azt jelenti, hogy podcastekkel jelentkezik augusztustól nálunk. Arról már a vele készült interjúban is szó volt, hogy először filmes, mozis műsora, a Mozizgatunk podcast jelenik meg mostantól rendszeresen a Szeged.hu-n is, ez azonban még bőven nem minden. Gedzó az interjúban arról is beszélt, hogy vannak még további tervek, öltetek, amikből az egyik hamarosan nyilvános lesz.

És tényleg nem kellett erre túl sokat várni: a Mozizgatunk podcast tegnapi, friss adása után most már azt is elárulhatjuk, hogy még ezen a héten elindul egy következő, vodanatúj podcast-sorozat a Szeged.hu-n, aminek azt az egyszerű, de annál kifejezőbb nevet adtuk, hogy Szeged Podcast.

És hogy mi lesz a Szeged Podcast?

Egy hetente jelentkező, nagyjából egyórás műsor, aminek középpontjában maga Szeged áll, és amiben minden szóba kerülhet, ami ebben a városban érdekes, izgalmas, örömteli, bosszantó, elképesztő, vagy éppen elszomorító.

Egy közvetlen és sokszor kötetlen hangvételű beszélgetés, aminek legfontosabb célja, hogy szórakoztassa, továbbá hasznos információkkal lássa el a hallgatókat az éppen aktuális szegedi történésekről, hírekről, eseményekről. Ennek érdekében rendszetesen hívunk majd az adásba vendégeket, beszélgetőpartnereket, az aktuális téma, témák képviselőit, szakértőit, érintettjeit, akik segítenek majd jobban megérteni, átbeszélni azokat. 

A műsor szerkezete nem lesz kőbe vésve, mindig az adott témák határozzák majd meg a felépítését. Tervezünk ugyan vissza-visszatérű műsorelemeket, de ezeket is igyekszünk lazán kezelni.

Kultúra, közélet, közlekedés, politika, közérdekű információk, hétköznapi ügyes-bajos dolgok, minden és bármi szóba kerülhet.

Ami fix, hogy a műsor házigazdája Gedzo lesz, aki mellé, ahogy a Mozizgatunk esetében is, Kovács M. Norbert ül majd be a mikrofon mögé, velük pedig szerkesztőségünk további tagjai, valamint a különböző meghívott vendégek beszélgetnek majd az egyes adásokban, amiket nagyjából egy órásra tervezünk.

Az első, bemutatkozó adás augusztus 7-én, pénteken este jelenik majd meg itt, a Szeged.hu-n, valamint a SounCloudon, a Spotify-on, és további felületeken, azokon, ahol már a Mozizgatunk is elérhető. 

Ezt követően pedig mostantól minden péntek este Szeged Podcast a Szeged.hu-n!

(fotó: Menyhárt Luca)

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Gedzo podcast Szeged Podcast
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés