Hirdetés
Hirdetés
Szegeden 2020. augusztus 4. 14:11

A világelsők között a szegedi Antavo a Gartner 2020-as kimutatásában

Mintha Michelin-csillagot kaptak volna: a marketingszoftverrel foglalkozó Antavo egyedüli magyar eredetű vállalatként került be a világszinten kiemelkedő elemzőcég, a Gartner 2020-as kiadványába, ami a piacon elérhető legjobb hűségprogram-szolgáltatókat elemzi.

Hirdetés

A Gartner, a világ egyik legmeghatározóbb üzleti tanácsadó és kutatócége évről évre megjelentet különböző teljesítményindexeket, amelyben iparágakra lebontva bemutatja az adott piac trendformáló cégeit. A 2020-as év egyik piackutatása különlegesnek számít, mivel a „Hűségprogram-menedzsment” kategóriába egy szegedi céget is beválasztottak.

– A Gartner egyik hivatalos teljesítményindexébe bekerülni nagyon fontos, megerősít bennünket abban, hogy a legjobb irányba halad a termékünk – nyilatkozta Kecsmár Attila, az Antavo ügyvezetője, majd hozzátette: – Mivel a globális piacra dolgozunk, az innováció a legcélratörőbb módja a sikernek. Éppen ezért arra törekszünk, hogy a trendeket diktáljuk, és ne kövessük. Ez az elismerés olyan, mintha Michelin-csillagot kaptunk volna!

Az Antavót 2012-ben négy magyar alapította Londonban, nemzetközi csapatuk kutatásfejlesztési központja Szegeden található – amely 2019-ben elnyerte Magyarország Év Irodája díját, míg 2018-ban az Egyesült Királyság Internetes Kereskedői díját ítélték oda a cégnek. Az Antavo csapata emellett elsők között ismerte fel a nem tranzakciókon alapuló, élményközpontú jutalomrendszer fontosságát amelyre a Gartner is csak most hívta fel a figyelmet.

A cég munkatársai jelenleg részben otthonról, részben az irodából dolgoznak. – Egy kezdeti lassulás után most nagyobb érdeklődést tapasztalunk a hűségprogramok iránt, mint valaha. Szerencsére megtaláltak minket azok a vállalatok, akik a válságban előre menekülnek, és a meglévő vásárlóik megtartásába invesztálnak – mondta Kecsmár Attila.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Antavo Gartner szoftver szoftverfejlesztés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés