Hirdetés
Kék hírek 2020. július 31. 20:27

Öngyilkosságot követett el a férfi, aki rázuhant egy nőre és megölte Budapesten

Kizuhant egy emeletes ház ablakából egy férfi és ráesett egy babakocsit toló nőre pénteken Budapesten, mindketten meghaltak – közölte az M1 a péntek esti híradójában. A rendőrség azt közölte: a férfi kiugrott az épületből.

Hirdetés

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) közleménye szerint az épület 14. emeletéről öngyilkossági szándékkal ugrott ki a férfi, aki a családjával sétálni induló nőre esett. A 42 éves budapesti férfi és a 41 éves fővárosi nő is olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy életét vesztette.

Az asszony férje és nagyobbik gyermeke nem sérült meg, a kisebbet azonban megfigyelésre a mentők kórházba vitték. A BRFK gondatlanságból elkövetett emberölés miatt indított büntetőeljárást - írta a rendőrség.

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője az MTI-nek elmondta: négy mentőegységet riasztottak. Az első rohamkocsi percek alatt a helyszínre ért. A mentők a földön egy férfit láttak, aki nagy magasságból zuhant ki és ráesett egy anyukára. A nő mellett egy féléves kislány is ott volt.

Az anyát és a férfit is hosszú ideig próbálták újraéleszteni, de mindketten menthetetlenek voltak. A csecsemőt könnyű sérülésekkel vitték a gyermeksebészeti osztályra - közölte Győrfi Pál.

Korábban írtuk:

A baleset Budapest XI. kerületében, a Hadak útján történt. Az M1 információi szerint a férfi a panelház hatodik emeletéről zuhant ki, még tisztázatlan körülmények között.

A mentők mindkettejüket próbálták újraéleszteni, de nem jártak sikerrel.

Az M1 úgy tudja: a babakocsi összetört, de a benne lévő gyermek csak könnyebben sérült.

Telefonáljon!
Ha úgy érzi, segítségre van szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 62/116-123 vagy 06-80/820-111 telefonszámot!

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: halálos baleset öngyilkosság panel