Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Művház
  • Korábban kezd idén a színház, és csak jeggyel lehet majd megnézni az előadásokat
Művház 2020. július 31. 17:42

Korábban kezd idén a színház, és csak jeggyel lehet majd megnézni az előadásokat

A megszokottnál korábban, már szeptember közepén megkezdi idei évadát a Szegedi Nemzeti Színház. A járványveszély miatt tavasszal több mint hetven előadás maradt el, az évadot most ezek pótlásával kezdik el. Bemutatóból a tavalyinál eggyel kevesebb, tizenhárom lesz, és az új évadban nem hirdetnek bérletes előadásokat, a produkciókat csak jeggyel lehet majd látogatni.

Hirdetés

– Továbbra is olyan nagy a bizonytalanság a járványveszély miatt, hogy úgy döntöttünk, az új évadra nem hirdetünk bérleteket, csak jeggyel lehet majd megnézni a produkciókat – mondta Barnák László főigazgató, aki szerint így várhatóan sikerül megóvniuk nézőiket azoktól a kellemetlenségektől, amelyek a tavaszi szezont jellemezték.

Bízhatnak nézőik hűségében! – ezt mutatta egy nem régen készült felmérés is. Száz megkérdezettből mindössze egy-kettő mondta azt, hogy visszakéri a jegye, vagy a bérlete árát, a döntő többség, ha később is, de inkább a kiszemelt produkciót szeretné megnézni. Augusztus 10-től a jegyiroda munkatársai várják a jegyvásárlókat, illetve azokat a nézőket, akiknek a veszélyhelyzet miatt elmaradt előadásokra volt megváltott jegyük.

A pótlásokkal kapcsolatos információk a jegyiroda nyitását követően a jegyiroda weboldalán is elérhetőek lesznek. A személyesen vagy online vásárolt jegyek és bérletek az új időpontra automatikusan érvényessé válnak.

Abban az esetben, ha a pótlás időpontja nem alkalmas, a nézőnek lehetősége nyílik jegyét más előadásra váltani, vagy december 31-ig bármely más előadásra érvényes voucherre cserélni a
jegyirodában.

A szabad bérletek és a pandémia ideje alatt lejárt ajándékutalványok érvényességi ideje december 31-ig meghosszabbodik.

Bérletes előadásokat ugyan nem hirdet a következő évadra a színház, de nézői hűségét így is szeretné valamivel honorálni, ezért az előző évad bérlői a tavalyi bérletük bemutatása esetén az abban foglalt előadások számával megegyező produkcióra 20 százalékos kedvezmény-kártyát kapnak a jegyirodában

Ezt az évad során személyes és online vásárlásnál is használhatják majd, továbbá elővásárlási jogot szereznek, így 48 órával a havi műsorok meghirdetése előtt biztosíthatják helyeiket a kiszemelt előadásokra.

A jegyekkel és bérletekkel kapcsolatos egyedi igények jelzésére szeptember 12-ig nyílik lehetőség a színház jegyirodájában.

Videónk is van! Nézze meg a Szeged Televízió híradós anyagát!

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: 2020/2021-es évad Barnák László bérlet jegy Szegedi Nemzeti Színház
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés