Hirdetés
Hirdetés
Művház 2020. július 30. 12:06

Elmarad a SZIN, a szervezők már a jövő évi fesztiválra gyúrnak

– Nem jó érzésekkel, de tudomásul vettük, hogy az idei SZIN-t nem tudjuk megtartani – mondta érdeklődésünkre a fesztivál főszervezője, Kolonics Erika. A jegyek és a bérletek visszaváltásáról hamarosan részletesen tájékoztatják az érdekelteket.

Hirdetés

– Az elmúlt tíz hónapban szinte folyamatos munkát adott és költséget is jelentett a fesztivál szervezése, és most, kiderült, hogy még sem tarthatjuk meg. Nem tudunk mást tenni, minél hamarabb elkezdjük a 2021-es fesztivál szervezését. A korábban befektetett munka és a kiadások gyakorlatilag az idén kárba vesznek – mondta Kolonics Erika.

Igaz, a döntés senkit sem ért váratlanul, hiszen a járványhelyzet alakulása alapján már az elmúlt napokban is több érv szólt amellett, hogy ilyen rendezvényeket augusztus 15. után se lehessen megtartani.

– Megértjük és tudomásul vesszük, hogy az egészség védelme most mindennél fontosabb, de sajnáljuk fesztiválozóinkat, akiknek ezt lett volna az idei nyár szinte egyetlen bulija.

Megtudtuk, mivel ez vis major helyzetnek számít, így a fellépőknek már kifizetett előlegek sem vesznek kárba, mert azok az ilyen esetekben visszajárnak.

Visszajár a fesztiválozóknak is a korábban már megváltott jegyek és bérletek ára. Hogy ezt pontosan hogyan és mikortól tudják majd érvényesíteni, arról a következő időben folyamatosan tájékoztatni fogják a szervezők az érintetteket az internet különböző csatornáin.

rag

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: járvány Kolonics Erika koronavírus pandémia Szegedi Ifjúsági Napok SZIN SZIN 2020 világjárvány
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés