Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Művház
  • Szombaton újra Külvárosi Mozi Piknik: Gru és a minyonok a Fűtőmű utcában, ingyen
Művház 2020. július 24. 17:51

Szombaton újra Külvárosi Mozi Piknik: Gru és a minyonok a Fűtőmű utcában, ingyen

Az elmúlt évtized egyik legnépszerűbb animációs filmjét vetítik július 25-én a panelházak között, Újrókuson.

Hirdetés

Június végén bemelegítésként a Mamma Miát vetítették a Szegedi Távfűtő Kft., a Mondolo Egyesület, valamint a Belvárosi Mozi közös, Külvárosi Mozi Piknik elnevezésű új kezdeményezésének első estéjén a Fűtőmű utcában, és már akkor is olyan sokan gyűltek össze, hogy szinte kicsi volt a rét a rengeteg embernek. 

Aztán néhány hét szünet következett, majd a múlt a héten folytatódott a szabadtéri külvárosi ingyenes mozizás: Steven Spielberg látványorgiáját, a Ready Player One-t vetítették.

A mozipiknik most szombaton, július 25-én folytatódik: ezúttal az elmúlt évtized egyik legnépszerűbb animációs filmjét, az éppen tíz éve bemutatott, és azóta már több folytatást is kapott Grút vetítik.

Ez az a családi film, ami megismertette a világgal az azóta már külön filmben is bemutatott minyonokat, és aminek második része zeneileg is beírta magát a történelembe: betétdala, Pharrell Williams Happy című száma a 2010-es évek egyik legtöbbet játszott, legsikeresebb, emblematikus popdalává vált.

Egy igazán szerethető, valóban szórakoztató, vicces családi animációs filmet lehet ezen a héten megnézni a Fütőmű utcában.

A következő hetekben még ezeket fogják vetíteni, minden alkalommal teljesen ingyen:

augusztus 1.: Üvegtigris
augusztus 8.: Csinibaba
augusztus 15.: Indiana Jones
augusztus 22.: Kaliforniai álom

Ez itt a vetítéssorozat plaktája:

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: animáció animációs film Belvárosi Mozi film Hollywood kertmozi Külvárosi Mozi Piknik Mondolo Egyesület mozi Szetáv
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés