Hirdetés
Hirdetés
Művház 2020. július 23. 23:51

Dave Franco fogja játszani Vanilla Ice-t a rapperről készülő filmben

A színész erről egy interjújában beszélt.

Hirdetés

A To the Extreme című film szereplőválogatását már 2019 januárjában meghirdették, de Dave Franco most először nyilatkozta, hogy megkapta a rapper szerepét. Az Insidernek beszélt erről.

Mint mondta, a készülő produkció hangulatában a fivére James Franco által rendezett, A katasztrófaművész című vígjátékhoz hasonlít, ami arról szólt, hogyan forgatta le Tommy Wiseau A szoba című kultfilmjét.

A Vanilla Ice-ról szóló film, ami a rapper debütáló, 1990-es albumának címét kapta, jelenleg az előkészítési fázisnál tart a világjárvány miatt. 

Dave Franco elmondta, hogy rendszeresen telefonál a rapperrel, aki nagyon segítőkész, és sok dolgot árul el az életéről, ami segítheti a szerep megformálásában.

A film attól kezdve követi Vanilla Ice életét, hogy kimaradt a középiskolából, és autókat árult Dallasban, egészen addig, amíg elkészült első lemeze, és fel kellett dolgoznia a hirtelen rászakadt népszerűséget.

Az 52 éves Vanilla Ice, akinek eredeti neve Robert Matthew van Winkle, egészen kis gyermekként magára maradt, első, és máig egyetlen igazán nagy sikere az Ice Ice Baby című szám volt (benne az emblematikus Queen-hangmintával). Több játékfilmben is szerepelt, köztük az Ice Baby és az Apa ég! című vígjátékokban.

Dave Franco The Rental című horrorfilmje, amivel rendezőként debütál, Amerikában a hétvégétől nézhető meg az online streamingszolgáltatóknál.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: életrajzi film film hiphop Hollywood mozi pop popsztár rap színész
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés