Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Szegeden
  • Élet volt a lezárt Huszár Mátyás rakparton: biciklisek száguldottak, zumbáztak, teqballoztak – mindenki nevetett, mosolygott
Szegeden 2020. július 18. 19:56

Élet volt a lezárt Huszár Mátyás rakparton: biciklisek száguldottak, zumbáztak, teqballoztak – mindenki nevetett, mosolygott

Képriport
Egy kellemes délután Szeged újra fölfedezett közösségi terén: versenybringások, „BMX-banditák”, nagyon sok sétáló városlakó; másodjára még jobb volt a lezárt rakparton lenni.

Hirdetés

Amatőr bicikliseknek szervezett gyorsulási versenyt a Szegedi Sport és Fürdők ott, ahol egyébként lassulni sem mernének: a Huszár Mátyás rakparton. Másodszor zárta le hétvégén Szeged a rakpartot, másodjára is több száz szegedi döntött úgy, lemegy egy kicsit a Tiszához, ráadásul úgy, hogy nem kell attól tartania egyszer csak elzúg egy autó mellettük. Mindenki sétált a rakparton, üldögélt a lépcsőkön, figyelte a vizet, beszélgettek. A délután közepén aztán elkezdődött a gyorsulási verseny – kerékpárosoknak: negyven neveztek, százan csak akartak, de ma nem mertek, közülük többen is ígérték, holnapra összeszedik a bátorságukat.

Kattintson fönti képünkre, nézze meg Szabó Luca galériáját!

De nemcsak gyorsulni lehetett, a BMX-esek is legurultak a Tiszához, sőt, egy szerviz is kitelepült, így ha kellett, gyors javításokat is el lehetett végezni a kerékpárokon. A srácok fölfedezték a teqballasztalt, és ahogy a múlt héten a Partfürdőn senkit nem kellett noszogatni azért, hogy kipróbálja a táncokat, most ugyanígy nem kellett győzködni az arra járókat, hogy álljanak meg egy kicsit zumbázni.

Folytatás vasárnap, a Partfürdőn is – a moziban ezúttal a Férfiak fecskében című filmet vetítik majd.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: bicikli Huszár Mátyás rakpart kerékpár partfürdő teqball
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés