Hirdetés
Szegeden 2020. július 12. 13:05

Újdonságokkal indultak újra a látványetetések a Vadasparkban

A járványhelyzet miatt tavasszal szüneteltetett látványetetések július elsejétől újraindultak a Szegedi Vadasparkban. Az eddigi kedvencek mellett újdonságok is várják a látogatókat.

Hirdetés

A veszélyhelyzet miatt hetekig zárva tartott a Szegedi Vadaspark, azonban a dolgozók nem unatkoztak ebben az időszakban sem. Amellett, hogy számos kisállat született ez idő alatt, újdonságokat is próbáltak kitalálni a látogatóknak. Többek között számos dekorációs festéssel tették szebbé a park területét. Egyes helyeken nem csak a szépítést, hanem a tanítás is fontos szerepet kapott, így születtek meg a mérges és ehető gombákat, a világ medvéit és a kertünk madarait bemutató festmények.

Az újranyitás után 2 hónappal a látványetetések is újra elindulnak,

így a látogatók igazi királyi ebédre lehetnek hivatalosak az oroszlánokhoz, megtudhatják, kacagnak-e a hiénák, de napindító reggelivel is tudnak szolgálni, amit frakkban a pingvinek szolgálnak fel. Egy újdonsággal is kedveskednek látogatóknak, hiszen ezentúl már az alpakákkal is lehet piknikezni. Amennyiben azonban túl sok lenne az étel, akkor jöhet a tréning a borjúfókákkal.

Ahogy eddig is, a hétfői nap szünnap, de keddtől vasárnapig számos látványetetést tartanak a Vadaspark animátorai. A teljes menetrendet megtalálják az állatkert honlapján.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Szegedi Vadaspark látványetetés