Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Túl a városon
  • Tiborcz István turisztikai szakember apósához, Orbán Viktorhoz hasonlatosan legalább tíz–húsz évre kalkulál
Túl a városon 2020. július 6. 16:12

Tiborcz István turisztikai szakember apósához, Orbán Viktorhoz hasonlatosan legalább tíz–húsz évre kalkulál

Egészen csodálatos interjú jelent meg a portfolión, és tényleg törölgetnénk a szemünket, ha nem arról szólna, akiről, Tiborcz Istvánról, Orbán Viktor vejéről. Aki azzal kezdte, hogy ledekkel sötétítette be a neki megbízást adó településeket, majd sikermellényben demizsonból pálinkát töltött a miniszterelnöknek.

Hirdetés

Utána az maradt meg belőle az átlagembernek, amikor a sikerbusz ajtaját ráhúzta egy operatőrre és a vele együtt dolgozó riporterre. Közben megcsinálta a BDPST Zrt-t is, amihez nyúl arannyá válik. Most éppen az ingatlanbizniszekről, a turizmusról kérdezték, meg arról, mit szól ahhoz, hogy legfiatalabbként a 32. helyen nyitott a száz leggazdagabb magyart fölsoroló idei kiadványban. Így felelt a portfoliónak:

„Mint sokan mások én sem hiszek a rangsorokban! Nem ebben a szemléletben gondolkozom. Nem láthatok bele mások motivációjába, de azt gondolom, hogy a listán a legtöbbeknek nem az számít, hogy kit, mekkora összeggel előzött meg. Évente egyszer ezeket a listákat át lehet böngészni, de az év többi részén más hajtja az embereket.”

Ám a legerősebb válasza a NER-lovag mintapéldányának mindenképpen ez:

„nem szeretnék egy olyan cégben tulajdonos lenni, amely közpénzeket nyer”

Ide tényleg csak egy kérdés illik: „kell még valamit mondanom, Ildikó?”

Szép dolog az is, amikor a szabályosság miatt aggódik: „bizony nem ritka az adóelkerülés, a szabályok be nem tartása, a nem megfelelő körülmények, ami egyszerre árt az államnak és a piacnak” – mondta Tiborcz az airbnb kapcsán.

Tényleg érdemes elolvasni az egész interjút, amely jól jelzi, már ott tart az Orbán-rezsim, hogy a korábban bujkáló NER-ifjak, ma már büszkén állnak ki a fényre, és már elhiszik, hogy ők valójában a saját tehetségüknek, szorgalmuknak köszönhetik mindazt, amit elértek.

De nézzék meg utána a 444 videóját is! 2018-ig ez történt ezzel a csillogó szemű kisfiúval.

gszl

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Fidesz ingatlan ingatlanpiac Nemzeti Együttműködés Rendszere NER Orbán Viktor Tiborcz István turizmus
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés