Hirdetés
Hirdetés
Kék hírek 2020. július 2. 09:41

Megtalálták a Szentesről 14 éve eltűnt Koncz Judit földi maradványait

Azonosították az emberölés áldozatává vált szentesi édesanya földi maradványait. Korábbi élettársa ellen európai elfogatóparancsot bocsátottak ki.

Hirdetés

Kollégánk utolérte Koncz Judit családját. Elmondták neki, a rendőrök személyesen közölték velük a hírt, hogy megtalálták Koncz Judit földi maradványait, de részleteket a családnak sem árultak el, hogy pontosan hol lett meg a holttest. Az egész családot nagyon megrázta a hír.

 

Korábban írtuk:

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Életvédelmi Osztálya emberölés bűntett elkövetése miatt folytat nyomozást – olvasható a police.hu-n. „Egy szentesi nő, albérletéből 2006. július 21-én 19 óra és 22-én 9 óra között – 2 éves gyermekét egyedül hátrahagyva – ismeretlen helyre távozott, azóta nem adott magáról életjelet.

Az eltűnésével kapcsolatban beszerzett adatok és információk alapján az asszony életellenes bűncselekmény áldozatává vált.

A KR NNI munkatársai az eltűnt nő földi maradványait megtalálták és azonosították.

A bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható D. Lajossal – a nő korábbi élettársával – szemben az ügyben a bíróság európai elfogatóparancsot bocsátott ki. A férfi jelenleg az olasz hatóságok őrizetében van, Magyarországnak történő átadásáról a későbbiekben dönt a bíróság. Az ügyben az országos rendőrfőkapitány korábban 10 millió forintos nyomravezetői díjat tűzött ki.”

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: gyilkosság Készenléti Rendőrség Koncz Judit rendőrség Szentes
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés