Hirdetés
Hirdetés
Túl a városon 2020. június 30. 14:20 Forrás: MTI

Tizenhét megyében újraindítja a kéményseprést a katasztrófavédelem

Újraindítja a koronavírus-járványhoz kötődő veszélyhelyzet miatt elhalasztott kéményseprést július 1-től az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) kéményseprőipari szervezete – mondta el az OKF helyettes szóvivője kedden.

Hirdetés

Dóka Imre közölte: az OKF ellátási területéhez tartozó 17 megyében, vagyis Budapest, Vas és Fejér megye kivételével,

minden olyan társasház lakóit értesítik a kéményellenőrzés időpontjáról, ahol az éves ellenőrzést március 17-éig nem végezték el.

Egyben arra kérik a lakosságot: támogassák az ingyenesen végzett tűzmegelőző munkát azzal, hogy az értesítőn megadott napon biztosítják a szakemberek bejutását lakásukba.

Az átdolgozott sormunkatervek megyei és települések szerinti bontásban már megtekinthetők az OKF honlapján – olvasható a közleményben.

Az egylakásos ingatlanok tulajdonosai is újra, szabadon választott időpontra igényelhetik égéstermék-elvezetőjük felülvizsgálatát, az itt található űrlap segítségével, illetve a kemenysepro.ugyfelszolgalat@katved.gov.hu címre küldött e-mailben.

Kérhetik a kémények ellenőrzését a Belügyminisztérium Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Gazdasági Ellátó Központnak (BM OKF GEK), az 1903 Budapest, Pf.: 314. címre küldött levélben és telefonon a 1818-as ingyenesen hívható központi telefonszámon is. A külföldön tartózkodó állampolgárok pedig a +36 (1) 550 1858 helyi díjszabással hívható telefonszámon érik el az ügyfélszolgálatot – közölte a helyettes szóvivő

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság kéményseprés
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés