Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Művház
  • Christopher Nolan akcióthrillere után az élőszereplős Mulan bemutatója is augusztusra csúszott
Művház 2020. június 29. 22:19

Christopher Nolan akcióthrillere után az élőszereplős Mulan bemutatója is augusztusra csúszott

És van még pár új nyári film, ami új dátummal kerül a mozikba. Le sem kell már írnunk, hogy miért történik ez, úgyis tudja mindenki.

Hirdetés

Christopher Nolan legújabb filmje, a Tenet augusztus 12-étől kerül a mozikba (Magyarországon is), az élőszereplős Mulant pedig az új dátum szerint augusztus 21-étől láthatják az észak-amerikai nézők. Utóbbi bemutatódátumot kapta egyébként korábban az Antebellum: A kiválasztott is, így elképzelhető, hogy a Lionsgate horrorfilmjének forgalmazását szintén újragondolják majd.

A dedadline.com cikke szerint a Russell Crowe közreműködésével forgatott Unhinged című dráma július 31-én debütál majd, Natalie Krinski Broken Hearts Galery című romantikus vígjátékának eredetileg március közepére tervezett bemutatását pedig augusztus 7-re tűzték ki.

A hollywoodi szaklap szerint a két nagy amerikai mozilánc, az AMC és a Regal várhatóan nem nyit ki július közepe előtt a koronavírus-járvány miatt, és egyelőre a New York-i, valamint a Los Angeles-i mozik sem nyitottak még ki. Ugyanakkor például a Cinemark 75 mozija a hét végén már vetíteni szeretne.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: bemutató Disney film Hollywood járvány koronavírus mozi premier világjárvány Christopher Nolan Mulan Russell Crowe Tenet
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés