Hirdetés
Hirdetés
Művház 2020. június 22. 13:50

Egymás mellé ülhetnek a nézők a Szegedi Szabadtérin

Fizikai távolságtartás nélkül, közvetlen egymás mellett foglalhat helyet a közönség a Szegedi Szabadtéri Játékok színpadainak nézőterein. A veszélyhelyzet megszűnésével a szokásos rendben folytatják a jegyértékesítést.

Hirdetés

Mostantól nincs szükség előjegyeztetnie magát a jegyvásárlóknak a Szegedi Szabadtéri Játékok újszegedi előadásaira. A Szabadtéri korábbi tájékoztatása alapján a létszámkorlátozások miatt nem tudtak minden helyet értékesíteni, a veszélyhelyzet megszüntetésével azonban visszatérhet az eredeti ültetési rend, és ezzel együtt a valódi színházélmény – közölte a játékok sajtóreferense.

„Az elmúlt hónapok magánya és bezártsága sokunkat megviselt. Azzal, hogy ismét a régi rend szerint tudjuk fogadni a nézőinket, mindent, amiről az elmúlt időszakban le kellett mondanunk pótolni tudunk.

A társas érintkezés, az egymásmellettiség most újra adott lesz egy igazán különleges helyszínen, a liget fáinak ölelésében”

– fogalmazott Herczeg Tamás, a Szegedi Szabadtéri Játékok igazgatója. 

Mint arról a fesztivál korábban beszámolt: a Dóm téren sem maradnak előadás nélkül a nézők idén nyáron. A székesegyház előtt a közönség két ingyenes darabot, az Akárki című moralitás-játékot, valamint egy szimfonikus zenekari koncertet tekinthetnek meg. Az erre a játszóhelyre meghirdetett előadások részleteivel kapcsolatban hamarosan jelentkeznek. 
  
(Nyitókép: a megújult újszegedi szabadtéri színpad; fotó: Szegedi Szabadtéri Játékok)

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: szabadtéri színpad Szegedi Szabadtéri Játékok Újszeged
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés