Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Szegeden
  • Koronavírus: az orvoskamara Győr-Moson-Sopron Megyei Területi Szervezetének etikai bizottsága szerint Rovó László nem követett el etikai vétséget
Szegeden 2020. június 19. 10:54

Koronavírus: az orvoskamara Győr-Moson-Sopron Megyei Területi Szervezetének etikai bizottsága szerint Rovó László nem követett el etikai vétséget

Azt valószínűsítik, hogy a vírust nem utazása során kapta meg. Az is benne van a nem jogerős határozatban, hogy egy faluval és egy országgal arrébb üdült.

Hirdetés

Nem követett el etikai vétséget Rovó László, a Szegedi Tudományegyetem rektora akkor, amikor a koronavírusjárvány kirobbanásakor üdülni ment – valahova, erről nemsokára, áll a meghozott első fokú határozatban. Azért első fokú, mert a Magyar Orvosi Kamara Győr-Moson-Sopron Megyei Területi Szervezete határozata ellen tizenöt napig még fellebbezhet az, aki tette az állampolgári bejelentést.

A határozatban az is olvasható, hogy Rovó László Senáles körzetben volt. Korábban mi is írtunk arról, hogy az első hivatalos közlemény szerint Söldenben volt, Ausztriában, amely aztán Dél-Tirolra módosult a közleményben. Az 1231 lakosú olasz falut eddig soha, semmikor nem említették még, egészen mostanáig. A módosított hivatalos közleményben csak Dél-Tirol volt olvasható.

Sölden, Ausztria és Selanes, Olaszország. Légvonalban közel vannak egymáshoz, de körbe kell menni (térkép: Google)

Videónk is van! A Szeged Televízió így foglalta össze a történéseket

gszl

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: járvány koronavírus Magyar Orvosi Kamara pandémia rektor Rovó László Szegedi Tudományegyetem SZTE világjárvány
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés