Hirdetés
Hirdetés
Szegeden 2020. június 16. 15:58

Likvid Kontroll Kft.: nincs semmi a Szeviépes kifizetéseken túl?

Csodás esztendő volt a 2018-as, de a tavalyi már újra nagyon nehéz volt. Hova lettek az ügyfelek, a képviselt cégek? Vagy csak eztán fognak fizetni?

Hirdetés

Ezekben a napokban jelennek meg a különböző céges beszámolók, mérlegek. Épp ezért megnézünk néhány közérdeklődésre számot tartót közülük.

Elsőnek a Likvid Kontroll Kft.-t néztük meg, amelynek, Szabó Bálint független önkormányzati képviselő korábban a tulajdonosa volt, ma pedig az ügyvezetője. Szabó a Szeviép-kártalanítás előtt adta el feleségének a cégét. További érdekesség, hogy a korábban általunk megírt lakások is mind egytől egyik vagy a felesége, vagy a cége nevére kerültek.

A 2018-as évben Szabó Bálint már-már mészáros lőrinci magasságokba tört. A volt Vas megyei provokátor ügyvédi szakvizsga híján cégével csak jogi munkát végzett, de átütő sikereket nem tudott elérni.

Két éve viszont 127-szeresére növekedtek bevételei.

Akkor Szabó Bálint úgy kommentálta ezt, hogy a sok-sok munka meghozta az eredményét...

Közben meg itt van ez a grafikont:

A Likvid Kontroll Kft. mutatói

Mára visszatért a valóság. 2019-re eltűnt a mészáros lőrinci csoda és visszatért a megszokott rend, sőt, a cég nagy meglepetésre veszteséges lett.

Sokat foglalkoztunk mi is a Szeviép-kártérítéssel, milliárdok vándoroltak nyereséges cégekhez, valószínűleg ebből lett Szabó profitja is...

De persze az is lehet, hogy a sok képviselt cég és magánszemély majd csak ezután fog fizetni, a Likvid Kontroll Kft. pedig nem hasalt el csúfosan, hanem csak úgy tűnik, hogy átmenetileg megbillent...

gszl

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Likvid Kontroll Kft. Szabó Bálint Szeviép
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés