Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Szegeden
  • Költöznek az ellenőrök: ügyfélszolgálati iroda nyílik az egykori II-es Tanács épületében
Szegeden 2020. június 16. 14:58

Költöznek az ellenőrök: ügyfélszolgálati iroda nyílik az egykori II-es Tanács épületében

Évek óta üresen áll az épület, de ez hamarosan megváltozik: itt lehet például majd befizetni, ha valakit megbüntetnek az ellenőrök a város tömegközlekedési eszközein.

Hirdetés

Új kerítést emeltek a József Attila és a Római körút sarkán lévő üres telek köré, egyben egy parkoló kialakításába kezdtek az elkerített területen. Az elmúlt napokban más munkálatok is jelezték, hogy az évek óta üresen álló sarki épület ismét benépesül.

Július 1-jével a helyi közösségi közlekedés utasellenőrzésével és a pótdíjak behajtásával is foglalkozó Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. Közlekedésszervezési Divíziója új helyre, a József Attila sugárúton lévő régi II-es Tanács épületébe költözik. Eddig a Kossuth Lajos sugárút 50. szám alatti irodában fogadták az ügyfeleket, ám egy tavaly év végi közgyűlési döntésnek köszönhetően használatba kapta a cég a József Attila sugárút 39. szám alatti önkormányzati tulajdonú épületet.

Már az udvarban is dolgoznak (fotók: Iványi Aurél)

A most kialakított parkolót a dolgozók használhatják majd, és az épületben az ellenőrök részére pihenőszobákat is kialakítanak. Makrai László, a Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója elmondta, hogy jelenleg a közművek felújítása, az ügyfélszolgálati pultok kialakítása zajlik.

Jelenleg a földszinten folynak felújítási munkák, az emeleti részt egyelőre nem fogják használni. Makrai László szerint az új telephely kialakításával az a céljuk, hogy az ügyfélszolgálaton megforduló utasoknak, ügyfeleknek egy tömegközlekedéssel és autóval is könnyen elérhető, színvonalas, kulturált környezet alakítsanak ki.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: ellenőr ellenőrzés felújítás iroda közlekedés közösségi közlekedés Szegedi Környezetgazdálkodási Nkft. Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. tömegközlekedés ügyfélszolgálat költözés
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés