Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Színes
  • Keanu Reeves hozza a formáját: 15 perces videóbeszélgetést ajánlott fel egy gyermekrák-alapítvány árverésén
Színes 2020. június 16. 13:56

Keanu Reeves hozza a formáját: 15 perces videóbeszélgetést ajánlott fel egy gyermekrák-alapítvány árverésén

A sztárszínészről szinte hetente érkeznek újabb és újabb hírek, amik miatt imádja az internet. Itt egy újabb.

Hirdetés

Az idahói központú Camp Rainbow Gold jótékonysági árverésére Keanu Reeves egy 15 perces Zoom-hívást ajánlott fel a legmagasabb licitálónak – írja a The Hollywood Reporter. A világsztár szinész ennek kapcsán elmondta, szívesen válaszol beszélgetőpartnere kérdéseire, és talán koccinthatnak is virtuálisan egy pohár borral. Reeves már többször adományozott pénzéből és szabadidejéből rákalapítványoknak, egyik húgát ugyanis leukémiával kezelték.

A szervezet küldetése, hogy „érzelmileg megerősítő élményekkel gazdagítsák a rákkal diagnosztizált idahói gyerekeket és családjukat”, az aukcióval pedig anyagi támogatást akarnak biztosítani a koronavírus-járvány miatt későbbi időpontra halasztott táboruknak.

„Hamar rájöttünk, hogy nem mi vagyunk az egyetlenek, akik online aukcióra hívják az adományozóinkat. Arra is rájöttünk, hogy az otthon töltött hónapok után az emberek vágynak a kapcsolatokra és a biztonságos, de feltöltő élményekre” – mondta Elizabeth Lizberg, a Camp Rainbow Gold ügyvezető igazgatója.

Az aukcióhoz több ismert személyiség is csatlakozik, a Fifth Harmony nevű együttes tagja, Ally Brooke például 15 perces minikoncertet ad szintén online. Az aukció június 22-én fejeződik be.

A Camp Rainbow Gold több mint 400 idahói családnak nyújt ingyenes szolgáltatásokat, a szervezet több mint 300 önkéntessel rendelkezik.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: film gyerek gyerekek Hollywood jótékonyság jótékonysági árverés Keanu Reeves mozi rák segítség
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés