Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Művház
  • Gyerekként éneklik gyerekkoruk slágerét a Fool Moon énekesei: különleges klipet készítettek a The Neverending Story című dalhoz
Művház 2020. június 14. 21:40

Gyerekként éneklik gyerekkoruk slágerét a Fool Moon énekesei: különleges klipet készítettek a The Neverending Story című dalhoz

A klipet nem véletlenül The FOOL MOON Kids néven töltötték fel a YouTube-ra.

Hirdetés

Új videoklipet készített a szegedi Fool Moon acappella-együttes, a klipben Limahl slágerét, a Végtelen történet című kultfilm főcímdalát éneklik. A videó különlegessége, hogy az énekeseket vizuális trükkökkel fiatalították vissza gyerekkori önmagukká, így éneklik a klipben a nyolcvanas évekbeli slágert. 

Az új videóhoz mellékelt sajtóanyag szerint viszont nem valami drága és bonyolult megoldást alkalamztak, hanem a Snapchat közösségi oldal filtereit használták arra, hogy gyerekeknek tűnjenek a klipben, ami a VHS-kazetták korszakát idézi. Az együttes eredetileg az idei szegedi Fool Moon Acappella Fesztiválon akarta bemutatni kisfilmet, csakhogy a koronavírus-világjárvány ezt is keresztülhúzta: a fesztivált őszre halasztották.

A koronavírus-járvány persze nem csak a klippel kapcsolatosan írta felül a számításaikat:

„Pályafutásunk egyik legjobb tavaszára készültünk, sajnos el kellett köszönnünk az összes hazai és külföldi fellépésünktől, csak a mellékes bevételi források maradtak, ha volt valakinek. Volt, aki megpróbálta átvészelni eddig a tartalékokból, volt, aki azonnal kétkezi munkát vállalt. Átszerveztük és elhalasztottuk októberre a 15. Fool Moon Acappella Fesztiválunkat is, de persze addig sem szerettük volna a rajongókat Fool Moon nélkül hagyni. Az online koncertezést sajnos nem tudtuk úgy megoldani, hogy a tőlünk megszokott minőséget kapja a közönségünk, viszont egy-egy humoros tartalom és sok vokálos-videós közreműködés belefért az időnkbe” – mondta Németh Miklós.

A Fool Moon az elkövetkező időben megpróbálja bepótolni az elmaradt koncerteket, terveik szerint sok hazai és külföldi fellépésük lesz, és abban bíznak, hogy idén októberben meg tudják tartani a külföldi fellépőkkel közös szegedi acappella fesztiváljukat is. Közben már a következő lemezük anyagán is dolgoznak, és egy teljes filmzenés műsort is készülnek összerakni.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: acappella énekes éneklés Fool Moon videoklip zene
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés