Hirdetés
Hirdetés
Szegeden 2020. június 12. 13:34

Megújulva, megszépülve várja a közönséget az IH

Képriport
A kényszerű leállás hónapjaiban is fontos munkák zajlottak az Ifjúsági Ház falain belül, illetve az épület környékén. Az intézmény munkatársai többek között kifestették a helyiségeket, illetve felújították a nagyterem technikai berendezéseit.

Hirdetés

Kívül-belül megújult az Ifjúsági Ház az utóbbi hónapokban, ugyanis amellett, hogy az épület mellett lévő kertet kicsinosították, megtisztították, az IH Rendezvényközpont helyiségeit kifestették, a függönyöket kimosták, a falakra pedig új sarokvédőket helyeztek el. Ez utóbbiak védik a falakat a nagy technikai eszközöktől, melyeket egy-egy nagyobb rendezvény előtt be kell vinni az épületbe. Rendezvényből pedig volt elég az elmúlt évben, hiszen a kisebb eseményekkel együtt 870 alkalommal volt ilyen helyszín az Ifjúsági Ház. Hogy milyen nagy munka zajlott itt az utóbbi hónapokban, jelzi, hogy 210 liter festéket használtak fel a kollégák – mondta Kolonics Erika az IH Rendezvényközpont vezetője.

Home office helyett home made: kattintson Szabó Luca fönti képére, nézze meg, hogyan újult meg kívül-belül az Ifjúsági Ház!

A Boncz Géza teremben is lázas munka folyt az utóbbi hetekben. Itt a teljes műszaki hátteret megmozgatták. A hangtechnikát átalakították, így most sokkal jobb hangzást tudnak biztosítani, a vezetékeket újrahuzagolták, a reflektorokat letisztították, terelőlapjaikat megjavították. Jávorszky Iván, a Szegedi Rendezvény- és Médiaközpont Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója elmondta, hogy a cég intézményeiben nagyon várják már az újraindulást.

Az IH-hoz hasonlóan a Belvárosi Moziban, valamint a Partfürdőn is mindent megtettek az elmúlt hónapban azért, hogy felkészülten várják a pillanatot, amikor visszatér hozzájuk a közönség.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: felújítás IH Rendezvényközpont Jávorszky Iván Szegedi Rendezvény- és Médiaközpont Nonprofit Kft.
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés