Hirdetés
Hirdetés
Művház 2020. június 11. 09:25

Máté Bencének állandó kiállítása lesz a Móra Ferenc Múzeumban!

A szegedi születésű természetfotós közel száz fényképét is láthatják hamarosan az érdeklődők a szegedi Móra Ferenc Múzeumban. A megújuló természettudományi állandó kiállításon emellett interaktív játékok is várják majd a látogatókat.

Hirdetés

A szegedi Móra Ferenc Múzeum természettudományi állandó kiállítása is megújul a jelenleg zajló felújítás során. Az új tárlat különlegességét az adja, hogy Máté Bence, a Szegeden született természetfotós képei is megjelennek majd a kiállításon. Összesen közel száz fényképet láthatunk majd különböző emlősökről, madarakról.

(fotók: Máté Bence)

Az új természettudományi állandó kiállítás központi témája a Tisza és a Nagyalföld élővilága lesz érdekes, izgalmas formában. A tárlaton különböző élőhelyeket és állatfajokat, növényeket fognak bemutatni, de át lehet majd gázolni virtuálisan egy vízfolyáson, valamint találkozhatunk a legendás tiszavirággal is. A kiállítás területe is nőni fog: egy múzeumpedagógiai foglalkoztatótermet is kialakítanak, ahol egy égigérő fa ágaiban várják majd különböző játékok a látogatókat.

Így készül az állandó kiállítás (fotók: Móra Ferenc Múzeum)

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: fotó kiállítás Máté Bence Móra Ferenc Múzeum
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés