Hirdetés
Hirdetés
Kék hírek 2020. június 8. 08:46

Két autó karambolozott a Bertalan híd újszegedi lábánál, egy ideig nagy volt a torlódás

Fél kilenc körül a híd közepéig állt a kocsisor, azóta már javult a helyzet, a Temesvári körúton a forgalom a szokásos. A Bérkert utcából jelenleg csak a hídra lehet felhajtani.

Hirdetés

Baleset történt a Temesvári körút és a Bérkert utca kereszteződésében, a Bertalan híd újszegedi lábánál egy svájci és egy magyar rendszámú autó ütközött össze. A rendőrök a helyszínelés idejére lezárták a kereszterződésnek a Bérkert utca felé vezető részét.

Kilenc óra után nem sokkal négy rendőrautó és egy mentő volt a helyszínen. A Bérkert utcából csak jobbra lehetett kanyarodni, fel a hídra, a hídról azonban nem lehetett bekanyarodni az utcába. Torlódás a hídon már nem volt, a körúton a forgalom is nagyjából a szokásos tempóban zajlott.

Fél tizenegy körül még mindig nem lehetett a liget felől egyenesen, valamint a hídról behajtani a Bérkert utcába, ezt leszámítva nagyjából helyreállt a rend a környéken. Az összetört autókat már elszállították.

A balesetben az egyik autó eleje elég csúnyán összetört, kinyíltak a légzsákok. Ráfutásos balesetnek tűnik: a svájci rendszámú autó hátulról szaladt bele a magyar rendszámú kocsiba. Azt nem tudjuk, hogy a balesetben hányan és mennyire sérültek meg.

Korábbi információink szerint a baleset miatt fél kilenc után nem sokkal a Bertalan híd közepéig állt a kocsisor, a Bérkert utcába egy darabig sem a hídról, sem a körútról nem lehetett bekanyarodni, sem onnan kifelé közlekedni.

Cikkünket frissítjük még, ha lesz mivel.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: baleset Bertalan híd közlekedés Újszeged
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés