Hirdetés
Ziccer 2020. május 29. 17:29

Hosszabbított a MOL-Pick Szeged klasszis kapusa

A MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata újabb két évvel meghosszabbította Mirko Alilovic szerződését. A megállapodás 2023. június 30-ig érvényes.
Hirdetés

„Mirkóban egy kiváló sportolót, példás családapát ismerhettünk meg, aki nagy erőssége a csapatunknak” – nyilatkozta  Szűcs Ernő Péter, a MOL-Pick Szeged elnöke a klub honlapjának.

Mirko Alilovic 1985. szeptember 15-én született Bosznia-Hercegovinában, Ljubuskiban. Az Izvidacban kezdett el kézilabdázni, ezután a spanyol Leon, a szlovén Celje, majd a Veszprém következett pályafutásában. 2018-ban lett a Szegedi klub játékosa.

Eddig 78 meccsen lépett nálunk pályára, ebből 32-szer a Bajnokok Ligájában, ahol már három gólt szerzett. A magyar bajnokságban 42 találkozón két gólt jegyzett. A Magyar Kupában négy meccset játszott, 2019-ben Debrecenben tagja volt kupagyőztes csapatunknak.

„A családom és én is nagyon boldogan élünk Szegeden, így örömmel írtam alá az újabb szerződésem. A hivatásomban és a magánéletemben is ez a legmegfelelőbb hely számomra. Szeretek itt játszani, nagyon megkedveltük Magyarországot, és még további három évig biztos, hogy itt maradunk. Ez nagy boldogság mindannyiunknak. A szurkolóink nagyon gyorsan elfogadtak, ez fontos volt nekem. A célom nem más, mint mindenben jobbá válni, és megszerezni azt a trófeát, amit eddig a klub történetében még nem sikerült, azaz megnyerni a Szegeddel a Bajnokok Ligáját. Továbbra is szeretnék segíteni a csapattársaimnak, átadni azt a tapasztalatot, amivel rendelkeze” – közölte Alilovic.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: hosszabbítás MOL-Pick Szeged szerződés Mirko Alilovic