Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Szegeden
  • Ma és kedden elterelik a 8-as és a 10-es trolikat a Szentháromság utca felé, sőt máshol is állnak majd meg az Aradi vértanúk terén
Szegeden 2020. május 29. 09:54

Ma és kedden elterelik a 8-as és a 10-es trolikat a Szentháromság utca felé, sőt máshol is állnak majd meg az Aradi vértanúk terén

Ezekre a változásokra a Tisza Lajos körút felújítása miatt van szükség, szóval akik trolival utaznak errefelé, ne lepődjenek meg. Természetesen az autósok is figyeljenek, hisz vannak más változások a közlekedésben is.

Hirdetés

Május elején kezdődött el a Tisza Lajos körút Boldogasszony sugárút és az Árvízi emlékmű közötti szakaszának felújítása, a munkát az önkormányzat saját forrásából valósítja meg. Ezzel be is fejeződik a kiskörút teljes útburkolati felújítása.

A napokban újabb szakaszába lépett a munka, emiatt az útburkolat-felújítás befejezéséig továbbra sem lehet parkolni ezen a szakaszon, és a korábban bevezetett ideiglenes forgalomkorlátozás is érvényben marad: azaz egyirányú a forgalom, csak a Huszár Mátyás rakpart felől lehet a belváros irányába közlekedni, míg az Aradi vértanúk tere felől nem lehet a Tisza felé autózni.

Mindezeken túl a munkálatok miatt

június 4-ig tehát jövő csütörtökig a Boldogasszony sugárút Aradi vértanúk tere felé vezető sávját ideiglenesen lezárják a Markovits Iván utcánál, a forgalmat elterelik.

Pár napig itt állnak majd meg a trolik

Ugyan csak június 4-ig

az Aradi vértanúk téri trolibuszmegállót lezárják, és ideiglenesen áthelyezik a Tisza Lajos körút 101. előtti taxiállomás helyére.

A munkálatok miatt két napon,

ma és jövő kedden, azaz június 2-án az érintett trolibuszjáratokat más útvonalra terelik: a 8-as és 10-es trolibusz a Tisza Lajos körútról jobbra a Szentháromság utcába kanyarodva a SZTK előtti megállóhelyen áll meg, ami egyben a járatok ideiglenes végállomása is lesz ezeken a napokon.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Aradi vértanúk tere elterelés felújítás megálló Tisza Lajos körút trolibusz
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés