Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Szegeden
  • Változik a 8-as és a 10-as trolik megállója az Aradi vértanúk terén, pénteken és kedden el is terelik a járatokat a Szentháromság utca felé
Szegeden 2020. május 26. 10:42

Változik a 8-as és a 10-as trolik megállója az Aradi vértanúk terén, pénteken és kedden el is terelik a járatokat a Szentháromság utca felé

Zajlik a Tisza Lajos körút felújítása az Aradi vértanúk terénél, ezekre érdemes figyelnie, ha trolival menne a klinikák felé mostanában. Azért az autósoknak sem árt. Itt vannak a részletek!
Hirdetés

Mint arról már többször is írtunk az elmúlt időszakban, a szegedi önkormányzat saját forrásból útfelújítási munkákat végeztet a Tisza Lajos körút Boldogasszony sugárút és az Árvízi emlékmű közötti szakaszán. Ezzel fejeződik be a kiskörút teljes útburkolati felújítása.

Az önkormányzat keddi közleménye szerint napokban újabb szakaszába lép a munka, ami miatt az útburkolat-felújítás befejezéséig továbbra sem lehet parkolni ezen a szakaszon, és a korábban bevezetett ideiglenes forgalomkorlátozás is érvényben marad: egyirányú a forgalom, csak a Huszár Mátyás rakpart felől lehet a belváros irányába közlekedni, míg az Aradi vértanúk tere felől nem lehet a Tisza felé autózni.

Mindezeken túl a munkálatok miatt

május 28. és június 4. között, tehát egy héten át, most csütörtöktő jövő csütörtökig a Boldogasszony sugárút Aradi vértanúk tere felé vezető sávját ideiglenesen lezárják a Markovits Iván utcánál, a forgalmat elterelik.

Ugyanebben az időszakban, május 28. és június 4. között,

az Aradi vértanúk téri trolibuszmegállót lezárják, és ideiglenesen áthelyezik a Tisza Lajos körút 101. előtti taxiállomás helyére.

A munkálatok miatt két napon,

május 29-én és június 2-án az érintett trolibuszjáratokat más útvonalra terelik: a 8-as és 10-es trolibusz a Tisza Lajos körútról jobbra a Szentháromság utcába kanyarodva a SZTK előtti megállóhelyen áll meg, ami egyben a járatok ideiglenes végállomása is lesz ezeken a napokon.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: felújítás közösségi közlekedés megálló terelés Tisza Lajos körút tömegközlekedés trolibusz útfelújítás Aradi vértanúk tere Árvízi emlékmű Hősök kapuja közlekedés Boldogasszony sugárút Szentháromság utca