Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Szegeden
  • „Ez egy komoly fegyveres rablás, viszem a pénzt!” – ezt mondta a rabló a virágboltban
Szegeden 2020. május 25. 17:10

„Ez egy komoly fegyveres rablás, viszem a pénzt!” – ezt mondta a rabló a virágboltban

Napok alatt egy postát és egy virágboltot próbált kirabolni egy 51 éves férfi Szegeden. Az utóbbi helyről 5000 forintot zsákmányolt. A rendőrök egy óra alatt elkapták az elkövetőt.

Hirdetés

Fegyverrel próbálta meg kirabolni a Csongrádi sugárúton lévő postát csütörtökön a férfi, ott nem járt sikerrel. Szombaton egy virágboltban tett kísérletet, itt már volt zsákmánya is, 5000 forintot tudott megkaparintani.

A virágbolt vezetője, Kónya Zoltánné volt az, aki találkozott a rablóval, de nem ijedt meg tőle, még akkor sem, hogy fegyvert fogott rá. A Szeged Televíziónak elmondta, a férfi sapkát, és maszkot viselt úgy lépett be az üzletbe. Egy fegyvert szorongatott a kezében és azt mondta: „Ez egy komoly fegyveres rablás, viszem a pénzt!”

Az eladónak, azt mondta, hogy nagyon el van keseredve. „Valóban könnyes volt a szeme, legalább is én úgy láttam” – mondta Kónyáné, aki megsajnálta az elkövetőt és adott neki 5000 forintot. A férfi hiába kért többet, nem kapott.

Ezt követően az elkövető kerékpárra pattant és elhagyta a helyszínt. A rendőrök egy óra alatt azonosították és elfogták a tettest.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: fegyver rablás rendőrség
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés