Hirdetés
Hirdetés
Túl a városon 2020. május 24. 16:15

Az MSZP szerint elhárult az akadály a tömeges kórházi koronavírus-fertőzések kivizsgálása elől

Erről a parlament népjóléti bizottságának szocialista elnöke beszélt vasárnap, az ellenzéki párt Facebook-oldalának élő videójában.

Hirdetés

A facebookos videóban Korózs Lajos azt mondta, továbbra sem nyugszanak a kedélyek a fővárosi Bajcsy-Zsilinszky Kórházban kialakult járványhelyzet ügyében, ezért azt várják, hogy az ott történtetről az emberi erőforrások minisztere is tájékoztatást ad majd a népjóléti bizottság hétfői ülésén.

A MSZP képviselője megerősítette, hogy

továbbra is úgy gondolják, hogy Kásler Miklósnak le kellene mondania, mivel személyes felelősség terheli az egészségügy alulfinanszírozottsága, az ágazatban dolgozók alacsony fizetése, a kórházi ágyak járvány alatti kiürítése, az alapellátás leállítása és az orvosi beavatkozások elhalasztása miatt.

Az egészségügyért is felelős miniszternek emellett azért is le kellene mondania, mert őt már a miniszterelnök sem veszi komolyan és nem hívja meg azokra a tárgyalásokra, ahol az egészségügy jövője dől el – mondta Korózs Lajos.

Korózs Lajos teljes tájékoztatóját az alábbi videóban tudja megnézni.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: egészségügy EMMI fertőzés járvány Kásler Miklós kórház kórházi fertőzés koronavírus Korózs Lajos MSZP Orbán-kormány világjárvány
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés