Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Szegeden
  • Van egy másik Magyarország, amit meg lehet együtt csinálni; újra benyújtják a Mészáros-adóról szóló törvényjavaslatot – a Szeged Televízió exkluzív interjúja Szél Bernadettel és Hadházy Ákossal
Szegeden 2020. május 22. 19:48 Forrás: Szeged Televízió

Van egy másik Magyarország, amit meg lehet együtt csinálni; újra benyújtják a Mészáros-adóról szóló törvényjavaslatot – a Szeged Televízió exkluzív interjúja Szél Bernadettel és Hadházy Ákossal

Két független országgyűlési képviselő volt a Szeged Televízió vendége. A Híradó Extrában elhangzott az is, újra benyújtják a Mészáros-adóról szóló törvényjavaslatot, bíznak benne, hogy eljut a parlamenti patkóig, nem szavazzák már le a fideszesek a szakbizottságban.

Hirdetés

Szél Bernadett azt mondta, a válság, a koronavírus-járvány megmutatta, a zöld politikának, a zöld gondolkodásnak igenis van létjogosultsága.

„Változtatnunk kell az életünkön, olyan politikára van szükség, ahol a környezetvédelem, az egészségügy, az oktatás nem szorulhat háttérbe”

– mondta Szél Bernadett, aki bízik abban, talán most elkezdünk máshogy gondolkozni ezekről a kérdésekről.

Hadházy Ákos arról is beszélt,

„nyomásgyakorlással lehet a kormányra hatni, és ehhez szükség van az emberekre is. Hiába a legjobb szándék, szónoklat, hiába a legjobb sajtótájékoztató, azzal nem lehet tenni semmit. Ezért kellenek az átlagemberek”.

Szél Bernadett hozzátette, Magyarország lehetne egy biztonságos hely, ahol „az egészségünk, az oktatásunk rendben van”. Megjegyezte azt is, a Nemzeti Együttműködés Rendszere az intézményesített korrupció. „Van egy másik Magyarország, amit meg lehet együtt csinálni”.

Hadházy Ákos szerint fontos, hogy ha nem változik valami mondjuk egy tüntetésen, akkor nem csalódottan hazamenni kell, hanem folytatni.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Hadházy Ákos híradó Szeged Televízió Szél Bernadett
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés