Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Túl a városon
  • Orbán Viktor áldását adta a pécsi stadion építésére, amit egy KDNP-s képviselő a gazdasági válság menedzselése szempontjából is fontosnak tart
Túl a városon 2020. május 21. 21:15

Orbán Viktor áldását adta a pécsi stadion építésére, amit egy KDNP-s képviselő a gazdasági válság menedzselése szempontjából is fontosnak tart

Nincs is fontosabb most annál, mint, hogy a másodosztályba feljutott pécsi focicsapat új stadionban játszhasson. Hargitai János, KDNP-s képviselő új szintre emelné a gazdasági válság menedzselését.

Hirdetés

A Pécsi Újság számolt be a hírről, hogy Hargitai János, KDNP-s országgyűlési képviselője Orbán Viktorral egyeztetett a PMFC újs stadionjáról. Hargitai főnöke pedig rábólintott az arénára.

A lap azt írja, felcsillant a remény, hogy nem csupán NB I-es, hanem nemzetközi találkozók megrendezésére alkalmas stadion épülhet Pécsen. Igaz, a csapat még csak most jutott fel a másodosztályba.

Azt is írják, hogy Baranya megyében egy aréna sem alkalmas még NB II-es meccsekre sem, így egyelőre nem tudják, hol játszanak majd. Kézenfekvő választás lehet Kaposvár, ott van a legközelebbi alkalmas stadion.

„Futballszeretőként, a PMFC egykori elnökeként természetesen nagyon fontosan tartom, hogy új, modern stadiont kapjon Pécs és Baranya, de a járvánnyal járó gazdasági válság menedzselése szempontjából is különös jelentőségűek az állami beruházások”

– idézi a lap az országgyűlési képviselőt.

(fotó: bama.hu)

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Pécs stadion Hargitai János KDNP Orbán Viktor PMFC
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés