Hirdetés
Hirdetés
Túl a városon 2020. május 20. 23:26

Mol: Magyarországon minden töltőállomás üzemel

Jelentős javulást látnak az üzemanyag-értékesítésben.

Hirdetés

Nem lesznek átmeneti kútbezásárások a Mol magyarországi hálózatában, mind a 468 töltőállomásuk zavartalanul üzemel

– közölte a Mol szerdán.

Korábban 28 töltőállomás bezárására készült a cég, ami a hálózat 6 százaléka, most úgy látja a cég, hogy ez az elmúlt időszak fejleményei alapján mégsem szükséges. A koronavírus-járvány enyhülésével fokozatosan csökkennek országszerte és a régióban is a korlátozó intézkedések. Mindez a Mol-csoport kiskereskedelmi forgalmán, az értékesítéseken is meglátszik.

„Míg korábban csoportszinten 30-40 százalékkal csökkent az üzemanyag-értékesítés az előző év hasonló időszakához képest, addig az utóbbi időben jelentős javulást látunk”

– írják a közleményben.

A vállalatcsoport mintegy 2000 töltőállomása tart nyitva a régióban, Csehországban 29, Szerbiában 26, Szlovákiában-Szlovéniában 1-1 töltőállomásukat nyitják meg újra. Boszniában 33 töltőállomáson térnek vissza a normál működéshez a korábbi csökkentett nyitva tartásról.

Orosz András, a Mol Magyarország kiskereskedelmi vezetője szerint kulcsfontosságú, hogy fogyasztóiknak biztosítsák töltőállomásaik elérhetőségét, a munkatársak és vásárlók egészségére és biztonságára továbbra is a kiemelt figyelmet szentelnek, ezért a korábban bevezetett óvintézkedéseik a jövőben is érvényben maradnak.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Mol gazdaság járvány koronavírus közlekedés benzinkút
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés