Hirdetés
Hirdetés
Kék hírek 2020. május 13. 09:46

Elfogtak egy nőket prostitúcióra kényszerítő szegedi férfit

Az 52 éves szegedi férfi siófoki társával több nővel is jó viszonyt alakított ki, majd rávették őket, hogy prostituáltként dolgozzanak, és a bevételükből részesedést kértek.

Hirdetés

A szegedi gyanúsított biztosította a vendégek fogadására alkalmas ingatlant, és megszabta, hogy a sértetteknek mennyit kell keresniük egy nap.

A férfi a nők egyikét pszichikai kényszerrel és testi fenyegetéssel teljesen függő helyzetben tartotta. A sértettet 2018 áprilisában osztrák, majd később német bordélyházakba vitte dolgozni, a keresetét pedig részben vagy teljes egészében elvette tőle.

Egy 29 éves siófoki férfi 2017 óta dolgoztatott prostituáltként egy nőt Budapesten, illetve Ausztriában és Németországban is. Őt megöléssel fenyegette, bántalmazta, megfélemlítette. Meghatározta neki, hogy hol mennyi ideig dolgozzon és mekkora bevételt szerezzen a szexuális szolgáltatással. Megszervezte a nő kiutaztatását vagy ő maga vitte ki külföldi bordélyházakba, naponta beszámoltatta, a jövedelmét pedig elvette tőle. Építési vállalkozásán keresztül tisztára mosta az így szerzett pénz egy részét: ingatlanokat épített belőle.

A rendőrség hétfő hajnalban egyszerre csapott le a gyanúsítottakra Szegeden és Siófokon. Több millió forintnyi készpénzt, autókat, aranyékszereket foglaltak le, valamint zár alá vettek három ingatlant, csaknem 200 millió forint értékben.

A rendőrök a szegedi férfit emberkereskedelem és kerítés, a siófokit emberkereskedelem és pénzmosás bűntettével gyanúsítják, őrizetbe vették őket és kezdeményezték letartóztatásukat.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: prostitúció elfogás rendőrség
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés