Hirdetés
Hirdetés
Túl a városon 2020. május 12. 13:09

MSZP: Kásler Miklós távozzon az Emmi éléről!

A szocialisták újra felszólították Kásler Miklóst, hogy távozzon az Emberi Erőforrások Minisztériuma éléről.

Hirdetés

Korózs Lajos a Facebookon közvetített online sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott, az Emmi megbukott, szinte működésképtelenné vált, mivel az egészségügyben, az oktatásban és a szociális szférában is válság van. Megjegyezte, a miniszter távozását követően egy önálló egészségügyi minisztérium létrehozását is szükségesnek tartják.

Az MSZP politikusa azt mondta: miközben a munkavállalók és munkaadók évente átlagosan 2,4 millió forint közterhet fizetnek be munkahelyenként, addig a kórházakban még a megfelelő tisztálkodásnak sincsenek meg a feltételei. Korózs Lajos elmondta, a parlamentben hétfőn sikertelenül próbálták kérdezni Kásler Miklóst arról, miként tűnhetett el 4 ezer koronavírusteszt a Nemzeti Népegészségügyi Központ honlapjáról, továbbá arról is, ki és miért változtatott meg ugyanitt statisztikai adatokat.

Az MSZP arra is választ vár a tárcavezetőtől, hogy miért kell Budapestre szállítani a koronavírussal fertőzött vidéki betegeket, továbbá arra is, hogy hol és mennyi egészségügyi, valamint szociális dolgozó fertőződött meg a betegséggel.

Nézze meg a sajtótájékoztatót!

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: EMMI járvány Kásler Miklós koronavírus Korózs Lajos MSZP Nemzeti Népegészségügyi Központ pandémia világjárvány
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés