Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Szegeden
  • Sorra nyílnak meg a játszóterek, a szabadtéri kondiparkok és a kutyafuttatók Szegeden
Szegeden 2020. május 6. 14:09

Sorra nyílnak meg a játszóterek, a szabadtéri kondiparkok és a kutyafuttatók Szegeden

Képriport
A Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. elkezdte az ehhez kapcsolódó munkát, hogy a szegediek újra biztonságosan, megfelelő színvonalon használhassák a szabadidős helyeket.

Hirdetés

A szakemberek kedden kezdtek el dolgozni a szegedi játszóterek, szabadtéri kondiparkok és a kutyafuttatók megnyitásán, aminek eredményeként a Mátyás téren, a Bartók téren és a Szabadság téren már használhatók is a játszóterek.

Makrai László, a cég igazgatója a szeged.hu-nak elmondta,

munkatársai fertőtlenítik a területeket, ahol kell, lenyírják a füvet, kijavítják a hibákat, valamint a játszótereknél az ütéscsillapító homokot is fellazítják, mivel az ennyi idő alatt betömörödött és nem így teljesíti funkcióját.

Összesen 120 játszótér, kutyafuttató és szabadtéri kondipark található Szegeden. A munkát folyamatosan végzik a cég munkatársai, összesen ötvenen dolgoznak ezen, és a tervek szerint a héten már be is fejezik. 

Ahol már nincs kifeszített szalag, vagy nincs lelakatolva a terület, azt már lehet használni, tudtuk meg a környezetgazdálkodási cégtől.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: fertőtlenítés járvány játszótér kondipark koronavírus Makrai László Szegedi Környezetgazdálkodási Nkft. Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. világjárvány
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés