Hirdetés
Hirdetés
Ziccer 2020. május 5. 22:01

Szijjártó Dzsudzsákot is kimentette az Egyesült Arab Emírségekből

Nyolcadmagával Dzsudzsák Balázs labdarúgót is a külügyminisztérium hozta haza az Egyesült Arab Emírségekből, ahol évekig játszott. Az is kiderült, hogy a magyar válogatott csapatkapitányának diplomataútlevele van. Igazi.

Hirdetés

Hány olyan válogatott focistáról tud, akinek diplomata útlevele van? Egyről biztosan, ő Dzsudzsák Balázs. Az Index írta meg, hogy a magyar válogatott csapatkapitányát külügyi segítséggel juttatták ki az Egyesült Arab Emirátusokból, ahol leállt a polgári légiközlekedés a koronavírus-járvány miatt. 

Az Indexnek a minisztérium közölte: „Dzsudzsák Balázs rendelkezik diplomata útlevéllel tekintve, hogy a magyar labdarúgó válogatott csapatkapitánya”.

Dzsudzsi 2016 óta kergeti a labdát az Emirátusokban, évente mintegy 800 millió-1 milliárd forint körüli euróért. A 108-szoros válogatott szélső az Al-Wahda és az Al-Ittihad Kalba játékosa volt, jelenleg a bajnokság második helyén álló al-Ainnál játszik. A járványhelyzet előtt négy mérkőzésen lépett pályára, egyelőre nem lehet tudni, hogy a klubja megválik-e tőle vagy sem.

Jorge Da Silva, Al-Ittihad Kalba edzője távozása előtt azt mondta a magyar válogatott csapatkapitányáról, hogy „Dzsudzsák Balázs teljesítménye mind védekezésben, mind támadásban megkopott az utóbbi időben. Nem is beszélve arról, hogy már 33 éves, nem tud már olyan teljesítményt nyújtani, amit a posztja megkövetel.”

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: járvány koronavírus külügyminiszter Szijjártó Péter Dzsudzsák Balázs
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés