Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Szegeden
  • Újrakezdi a munkát az áramszolgáltató, Szegeden a közvilágítás bővítését végzi
Szegeden 2020. május 5. 08:49

Újrakezdi a munkát az áramszolgáltató, Szegeden a közvilágítás bővítését végzi

Az otthoni munkavégzés és a távoktatás energiahátterének biztosítása miatt NKM Áramhálózati Kft. több áramszünettel járó előre tervezett munkát elhalasztott. Most a munkálatok folytatásáról döntött a cég.

Hirdetés

Annak érdekében, hogy az energiahálózatok működése hosszabb távon zavartalan és biztonságos maradhasson - folyamatos felülvizsgálat mellett - továbbra is szükséges elvégezni a tervezett fejlesztési és karbantartási munkákat a megfelelő biztonsági intézkedések megtételével. Szegeden egyes helyszíneken az ügyfelek igénye alapján történik hálózatépítés májusban és zajlik a közvilágítás bővítése is.

A legszükségesebb tervszerű beavatkozások biztonságos elvégzése miatt rövid időre szükséges az egyes hálózati szakaszok kikapcsolása.

A munkák idején időszakos áramszünet lesz májusban Szegeden néhány utcában.

A cég munkatársai minden esetben igyekeznek az áramszünetek időtartamát a lehető legminimálisabb mértékre csökkenteni azért, hogy az ügyfelek a legkevesebbet érezzék a munkavégzésből. Ahol lehetőség van rá, a szakemberek aggregátorral, vagy feszültség alatti munkavégzéssel biztosítják, hogy a beavatkozások idején is folyamatos legyen az áramszolgáltatás.

A májusra tervezett áramszünetek pontos idejét és az érintett utcák listáját itt olvashatja.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: áramszünet felújítás NKM Áramhálózat Kft.
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés