Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Szegeden
  • Hétfőn megnyitja kapuit a Vadaspark, azonban a látogatóknak be kell tartaniuk néhány előírást
Szegeden 2020. május 3. 08:16

Hétfőn megnyitja kapuit a Vadaspark, azonban a látogatóknak be kell tartaniuk néhány előírást

Több mint egy hónap szünet után újra fogad látogatókat a Szegedi Vadaspark. Természetesen a látogatóknak be kell tartaniuk több fontos szabályt.

Hirdetés

Érdemes kilátogatni a hétfőtől újra nyitva álló Szegedi Vadasparkban.

Azonban a nézelődőknek be kell tartani a veszélyhelyzeti intézkedéseket.

Ezek szerint az állatkert területén mindenki köteles más emberekkel a szociális érintkezést – a közös háztartásban élők kivételével – a lehető legkisebb mértékűre korlátozni, és a másik embertől lehetőség szerint legalább 1,5 méter védőtávolságot tartani;

A Vadaspark területén található vendéglátó egységek előtti nyitott területen a tartózkodás és a megrendelt étel, illetve ital elfogyasztása az asztaltársaságonkénti védőtávolság betartásával megengedett. A pénztárok és a büfék előtti sorban a látogatók kötelesek a jelzéseknek megfelelően állni és távolságot tartani, illetve a vendéglátó egységek közelében elhelyezett asztalokat nem mozdíthatják el.

Az állatkert látogatható zárt helységeiben csak az azok ajtaján feltüntetett irány szerint lehet közlekedni, és azokban a szintén feltüntetett maximális létszám eléréséig szabad tartózkodni. Az intézmény fenntartja a jogot, hogy adott időszakra a fertőzésveszély elhárítása érdekében elzárjon egyes házakat a látogatók elől.

Természetesen a Vadaspark területén is ajánlott a szájmaszk viselése.

Arra kérik a látogatókat, fokozottan ügyeljenek a megfelelő higiéniára és a fertőtlenítőszerek használatára. Az állatkert vezetése azt is kéri, hogy amennyiben megoldható, a látogatók a vásárlásaik során paypass-szal fizessenek.

Igaz, hogy hétfőn kinyit a Vadaspark, azonban számos szokásos rendezvény még elmarad, többek között a látványetetések, a születésnapi programok és a külső kitelepülések.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Szegedi Vadaspark
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés