Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Művház
  • Online jótékonysági műsort szerveznek a színház javára: jön Suhanc, Kuksi és a Valahol Európában alkotói
Művház 2020. április 30. 11:16

Online jótékonysági műsort szerveznek a színház javára: jön Suhanc, Kuksi és a Valahol Európában alkotói

A járvány miatt márciusban kényszerűen bezárt Szegedi Nemzeti Színház javára szerveznek jótékonysági online műsort a szegedi rotaristák és lionsosok. A támogatók az interneten láthatják majd a Valahol Európában című musicalhez kapcsolódó emlékműsort.

Hirdetés

A Szegedi Nemzeti Színház elmúlt évadának egyik legnagyobb sikerprodukcióját, a Valahol Európában című musicalt több mint ötven alkalommal láthatták a szegediek.

A darab a 75 éve véget ért II. világháborúban játszódik, ősbemutatóját pedig 25 éve tartották a Budapesti Operettszínházban.

Megemlékezve az évfordulókról a Szent-Györgyi Albert Rotary Club Szeged és a Szeged Első Lions Club, valamint a Dömötör-díj szervezői jóvoltából május 9-én, szombaton este 7 órától online jótékonysági műsor megtekintésével támogathatja a közönség a járvány miatt nehéz helyzetbe került Szegedi Nemzeti Színházat.

(fotó: Rafai Gábor)

Az emlékműsorban a támogatók beszélgetést láthatnak a Valahol Európában szerzőivel, többek között egyik írójával, Böhm Györggyel, Horváth Péter társszerző-rendezővel, Dés László zeneszerzővel, Malek Miklós hangszerelővel és az ősbemutató főbb szereplői közül Szinetár Dórával és Haumann Péterrel.

A nagy sikerű szegedi produkció rendezője, Szőcs Artur és a Szegedi Nemzeti Színház művészei, Ágoston Katalin, Pálfi Zoltán, valamint a Kuksit alakító Hrabovszky Bercel szintén részt vesznek az emlékesten.
Az online műsorra négy támogatói kategóriában válthatók jegyek.

A szervezők a műsor linkjét és az eléréshez szükséges információkat az előadás kezdete előtt legalább 24 órával eljuttatják a jegyvásárlók által megadott e-mail-címekre.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Dömötör-díj gálaest jótékonyság Szeged Első Lions Club Szegedi Nemzeti Színház Szent-Györgyi Albert Rotary Club Valahol Európában online
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés