Hirdetés
Hirdetés
Szegeden 2020. április 19. 10:21

Van, akinek a szerelmet hozta el a koronavírus

A négy szegedi fiatal – Wera, Benji, Gergő és Levente – indiai kalandjait folyamatosan olvashatják nálunk. Mivel a koronavírus-járvány Indiában is megjelent, és országos karantént rendeltek el, ők egy igazán nemzetközi társasággal közösen próbálják meg átvészeli ezt az időt Goán, egy hostelben.

Hirdetés

Kezdetben 24-en rekedtek a hotelben, a társaság egyik fele indiai, a másik pedig sok más nemzet képviselőiből tevődik össze. A magyarok mellett vannak lengyelek, törökök, portugálok, kanadaiak. Néhányan el tudtak utazni, így jelenleg 19-en laknak együtt.

Mindenki teljesen másként éli meg a helyzetet. Vannak, akiknek kiteljesedett a kapcsolatuk és ahogy fogalmaznak, nekik a koronavírus a szerelmet hozta el. Természetesen van olyan is, aki nehezen viseli el a bezártságot, hisz tizenkilenc embernek nagyon nehéz összehangolni az igényeit. Olyan is akad, aki annak örül, hogy a karantén ideje alatt – mivel mindig másvalaki készíti az ebédet – megismerheti a más kultúrák ételeit.

Az útjuk során a fiatalok már eddig is nagyon sok videót készítettek, most a karantén alatt és forgattak egyet. Ebben a hostelben rekedtek mesélnek élményeiről, érzéseikről, ami most, a karantén alatt kavarog bennük.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Ázsia karantén koronavírus utazás Worldwide W4nderers
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés