Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Szegeden
  • Egyszerűen egy ügyről: koronavírusos kórházigazgatóként operálhatsz is, de ha betegeket véded, kirúgnak
Szegeden 2020. április 14. 15:42

Egyszerűen egy ügyről: koronavírusos kórházigazgatóként operálhatsz is, de ha betegeket véded, kirúgnak

Cserháti Péter, az Országos Orvosi Rehabilitációs Intézet és Csernavölgyi István, a Fejér Megyei Szent György Kórház kórház igazgatója valóban felelősségteljesen dolgozott. Repültek is. Ellentétben Rovó Lászlóval, a Szegedi Tudományegyetem rektorával.

Hirdetés

Több mint egy hónapja annak, hogy Rovó László, a Szegedi Tudományegyetem rektora Ausztriában síelt, mert irtó fontos volt neki, hogy ne mondja le ezt a „hónapokkal korábban betervezett, magáncélú külföldi utazást”. Koronavírusos lett, nem vonult karanténba, sőt, műtött is, valószínűleg az operációk is be voltak tervezve, átadni azokat egy másik kollégának „valamiért” nem lehetett. Azóta is érintetlen, senkinek a felettesei közül meg sem fordult a fejében, hogy legalább egy ejnyebejnyét kapjon, az orvosi kamara vizsgálatáról egyelőre nincs érdemi hír.

Eközben, ha egy kicsit is késel az adatszolgáltatással, vagy egyszerűen nem vagy hajlandó a betegeidet az utcára tenni csak azért, mert a szakminiszter kéri, akkor ki vagy rúgva.

Garai Szakács László

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Cserháti Péter Egyszerűen egy ügyről járvány koronavírus pandémia rektor Rovó László Szegedi Tudományegyetem SZTE világjárvány
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés