Hirdetés
Hirdetés
Kék hírek 2020. április 8. 12:47 Forrás: police.hu

Ki látta, hogy egy gyalogos és egy kerékpáros összeütközött a Torontál térnél?

Egy baleset szemtanúit keresi a Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya. Március közepén egy gyalogos és egy kerékpáros ütközött Újszegeden, a Torontál téren. A balesetet okozó gyalogost keresik a rendőrök.

Hirdetés

A Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya nyomozást folytat közúti baleset gondatlan okozása miatt ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint

2020. március 18-án 7 óra körül egy ismeretlen férfi Szegeden, a Torontál téren lévő közlekedési jelzőlámpánál, a feltorlódott járműoszlop között - szabálytalanul - az úton keresztben úgy haladt át, hogy a kellő körültekintést elmulasztotta, így egy odaérkező kerékpáros elé lépett. A biciklis az ütközést nem tudta elkerülni és mindketten elestek.

A baleset után az ismeretlen gyalogos a Belvárosi híd irányába távozott, anélkül, hogy a sérült kerékpárosnak segítséget nyújtott, vagy hívott volna.

A férfi körülbelül 185 centiméter magas, vékony testalkatú, szakállas. A baleset idején koszos, szürke nadrágot, fekete-narancssárga edzőcipőt és fekete kabátot viselt.

A rendőrség kéri, hogy aki a fenti eseményt látta, esetleg felvételt készített róla, valamint érdemleges információval rendelkezik a balesettel kapcsolatosan, jelentkezzen a Szegedi Rendőrkapitányságon. Bejelentés tehető a 62/562-400-as hívószámon, továbbá az ingyenesen hívható 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, illetve a 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, valamint e-mailben is.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: baleset Szegedi Rendőrkapitányság szemtanú
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés